Betchara

Over mij

  • Ik ben een:Meisje
  • Geboren op:30-01-2014

Kijk eens, hoe goed ik mijn best doe om mooi op de foto te komen! Ik vind het erg leuk om mee te maken!
Mijn naam is Betchara en ik ben 5 jaar. Met mijn ouders en mijn zus woon ik in een klein huisje met een tinnen dak. We wonen op Haïti. Er is thuis geen water. We lopen hiervoor 40 minuten, terwijl het vaak erg warm is.
Mijn papa heet Jimply en is metselaar. De naam van mijn mama is Jemima. Zij verdient centjes met haar winkeltje. Samen verdienen ze ongeveer omgerekend 31 euro per maand. Er blijft geen geld over om mijn school van te kunnen betalen. Dankzij het sponsorprogramma zit ik nu toch op school. Dat is elke dag een uur lopen, maar dat heb ik er graag voor over. Ik zit in de kleutergroep en geniet enorm van zingen. Hopelijk kan ik dat nog lang blijven doen samen met mijn klasgenootjes. Wilt u dat mogelijk maken? Meld u dan snel aan als sponsor!

‘Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: ‘Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?’Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.’ – Docent Laure Ogounchola

Hier ga ik naar school

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen