fbpx

John Mark

OVER MIJ

  • Ik ben een:Jongen
  • Geboren op:08-11-2004

Hier ziet u John Mark, een jongen van 14 jaar. Hij woont samen met zijn ouders en zijn broertje en zusje van 12 en 9 jaar. Zijn vader is boer en zijn moeder heeft geen baan, maar zorgt voor het huishouden. John Mark houdt erg van basketballen, vooral samen met zijn beste vriend Jomarie.
John Mark doet goed zijn best op school. Zijn lievelingsvak is taal. Wilt u ervoor zorgen dat John Mark naar school kan blijven gaan om nog veel meer te leren? Meld u dan nu aan als zijn sponsor!

Door het sponsorprogramma kan John Mark namelijk naar school blijven gaan en krijgt hij na schooltijd extra bijbellessen. Hij krijgt een voedzame warme maaltijd en er wordt gezorgd voor materialen die ze op school nodig heeft. Ook krijgen zijn vader en moeder de kans om hun toekomst te verbeteren door o.a. het volgen van een vakopleiding en het begeleiden in het vinden van een goede baan of opstarten van een eigen onderneming.

/ SPONSORING VAN EEN KIND UIT DOLORES:

Dolores is een Filipijns dorp dat in 2013 werd verwoest door tyfoon Haiyan. Families raakten hun huis en inkomen kwijt. Een stuk zuidelijker is, met geld uit de Noodhulpfondsen, een nieuw Dolores gebouwd.

Op hun nieuwe plek zorgen de inwoners voor hun levensonderhoud van hun families. Maar de situatie van 2013 beheerst nog steeds hun leven. De gemeenschap wil weerbaar worden om stormen in de toekomst te kunnen weerstaan.

Sponsor dit kind

Word sponsor van een kind in Dolores! Door uw steun, aan een kind en een familie, wordt de gemeenschap van Dolores zelfstandig. Het eerste jaar betaalt u maandelijks € 40,-. Daarna wordt uw bijdrage in 10 jaar afgebouwd. Elk jaar ontvangt u een overzicht wat er met uw bijdrage is gebeurd en krijgt u een voorstel voor het volgende jaar. Na 10 jaar is het dorp zelfvoorzienend en weerbaar voor de toekomst. Uw bijdrage verandert het leven van de families in Dolores!

Meer informatie over dit project: Dolores webpagina.

‘Ik merkte dat hij het zo bijzonder vindt dat iemand hem steunt.’ 

Marieke is sponsor van Julián David uit Colombia. Kortgeleden reisde ze met Woord en Daad naar dit land, waar ze Julián David heeft ontmoet.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

}

VRAGEN?
MEER INFORMATIE?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen