Princess Aira

Over mij

  • Ik ben een:Meisje
  • Geboren op:27-12-2011

Maakt u kennis met Princess Aira. Het is ook echt een prinsessenmeisje. Haar lievelingskleur is roze en ze houdt ervan om met haar pop te spelen. Af en toe komt haar beste vriendin Haruey bij haar spelen en samen kunnen ze uren zoet zijn. Princess Aira heeft geen broertjes of zusjes. Ze woont alleen bij haar vader en moeder, ook al in zo'n mooi blauw huis wat is gebouwd na de tyfoon Hayan in 2013.

Haar moeder zorgt thuis voor het huishouden en haar vader is boer. Het inkomen wat hij verdiend is te weinig om zijn gezin in de basisvoorzieningen te voorzien. Het is daarom fijn dat Princess Aira steun krijgt via het sponsorprogramma. Hierdoor kan ze na schooltijd, ze zit trouwens in klas 1 van de lagere school, naar het centrum van onze partner organisatie AMG. Hier krijgt ze aanvullen bijbels onderwijs en een lekkere voedzame warme maaltijd. Doordat Princess Aira via het sponsorprogramma wordt gesteund krijgen ook haar ouders begeleiding en trainingen om uiteindelijk financieel zelfstandig te worden. Wat mooi dat uw bijdrage tot een echte verandering in de gemeenschap kan leiden.

Wilt u de sponsor worden van Princess Aira? Klik dan nu snel op de aanmeldingsbutton!

/ SPONSORING VAN EEN KIND UIT DOLORES:

Dolores is een Filipijns dorp dat in 2013 werd verwoest door tyfoon Haiyan. Families raakten hun huis en inkomen kwijt. Een stuk zuidelijker is, met geld uit de Noodhulpfondsen, een nieuw Dolores gebouwd.

Op hun nieuwe plek zorgen de inwoners voor hun levensonderhoud van hun families. Maar de situatie van 2013 beheerst nog steeds hun leven. De gemeenschap wil weerbaar worden om stormen in de toekomst te kunnen weerstaan.

Sponsor dit kind

Word sponsor van een kind in Dolores! Door uw steun, aan een kind en een familie, wordt de gemeenschap van Dolores zelfstandig. Het eerste jaar betaalt u maandelijks € 40,-. Daarna wordt uw bijdrage in 10 jaar afgebouwd. Elk jaar ontvangt u een overzicht wat er met uw bijdrage is gebeurd en krijgt u een voorstel voor het volgende jaar. Na 10 jaar is het dorp zelfvoorzienend en weerbaar voor de toekomst. Uw bijdrage verandert het leven van de families in Dolores!

Meer informatie over dit project: Dolores webpagina.

‘Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: ‘Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?’Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.’ – Docent Laure Ogounchola

Hier ga ik naar school

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen