Vismar Orlando

OVER MIJ

  • Ik ben een:Jongen
  • Geboren op:25-05-2011

Op de foto ziet u achtjarige Vismar Orlando uit Atus Finca La Industria. Dat is een stad in Guatemala. Vismar Orlando is een aardige en verlegen jongen. Hij speelt graag met zijn vrienden. Vismar Orlando woont bij papa, mama, broer Edgar (17), zus Pricila (15) en zus Noly (11). Ze hebben een tijdelijk onderkomen, omdat ze hun eigen huis hebben verloren door een vulkaanuitbarsting. Het huis waar ze nu in wonen is gebouwd van hout en heeft een golfplaten dak. Ze hebben wat meubels, een badkamer en een toilet.
Papa is boer en doet zijn uiterste best om voor het gezin te zorgen. Omdat zijn salaris laag is valt het lang niet altijd mee om in de basisbehoeften te voorzien. Een sponsor voor Vismar Orlando zal een enorm cadeau voor hem zijn. Vismar Orlando gaat graag naar school. Wiskunde is zijn lievelingsvak. Onderwijs is de sleutel naar een betere toekomst! Maakt u het verschil voor Vismar Orlando?

‘Ik merkte dat hij het zo bijzonder vindt dat iemand hem steunt.’ 

Marieke is sponsor van Julián David uit Colombia. Kortgeleden reisde ze met Woord en Daad naar dit land, waar ze Julián David heeft ontmoet.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

}

VRAGEN?
MEER INFORMATIE?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen