Ton ondernemers

ONDERNEMERS BETROKKEN BIJ
WOORD EN DAAD

/ VOOR U ALS ONDERNEMER

Een goed project, lage overheadkosten en persoonlijke betrokkenheid. Dat is wat ondernemers willen. Woord en Daad heeft een bedrijfsgerichte aanpak die daar actief op inspeelt.

Rond Woord en Daad bestaat een netwerk van meer dan 1.100 betrokken ondernemers die zich (vanuit een christelijke visie) inzetten voor armoedebestrijding.

Dat gebeurt op diverse manieren, variërend van het sponsoren van een groepje CompanyKids tot een samenwerking als lid van het Business Platform. Misschien wilt u wel bijdragen via de RegioOndernemers in uw buurt? Er is altijd een manier die bij u past.

Kijk eens rond op deze pagina of nodig accountmanager Arjen Bulk uit voor een vrijblijvend gesprek.

/ CONTACT

Arjen Bulk

Sr. Accountmanager Bedrijven en Vermogensfondsen

Als gesprekspartner voor de zakelijke markt legt Arjen Bulk verbindingen tussen u, uw onderneming en onze arme medemensen in ontwikkelingslanden. Arjen is altijd op zoek naar de betrokkenheid die het beste bij u past, zodat u op uw manier een menswaardig bestaan kunt creëren voor een ander ver weg.

Contactgegevens

a.bulk@woordendaad.nl
Mobiel: 06-30453160

Martijn Boogaard

Medewerker Binnendienst
Bedrijven en Vermogensfondsen

Martijn Boogaard is medewerker binnendienst voor Bedrijven en Vermogensfondsen. Hij is dagelijks bezig met contract- en relatiebeheer en het aanboren van nieuwe fondskansen. Door zijn gedrevenheid zet hij zich maximaal in om armoede te bestrijden en gelijke kansen te creëren voor de minderbedeelden. Het hoogst haalbare voor hem is dat zijn werk overbodig zal worden. Draagt u daaraan bij?

Contactgegevens

m.boogaard@woordendaad.nl
Mobiel: 06–11279547

/ VERBIND OP DE MANIER DIE U ZELF HET BESTE VINDT
/ WOORD EN DAAD IN BEELD
/ NIEUWS EN VERHALEN
/ ACTUELE PROJECTEN

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring