Voor fondsen

Doe meer met uw vermogen

Meer doen met uw vermogen dan u altijd voor mogelijk hield? Wij adviseren u graag!

Roeland van Everdingen

Accountmanager

Als familie- of vermogensfonds heeft u vaak zelf al ideeën over het gewenste project en de vorm van samenwerking. Graag gaan we met u in gesprek om met elkaar de mogelijkheden te verkennen.

Soorten projecten

Woord en Daad heeft een groot aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, zoals kleine onderwijsprojecten, maar ook projecten zoals integrale dorpsontwikkeling, microkredietprogramma’s of bedrijfsinvesteringen (zie ook de website van onze partner Incluvest). Bekijk een overzicht van de projecten, of neem contact op met Roeland van Everdingen of Arjen Bulk voor een vrijblijvend advies op maat.

Roeland van Everdingen

Wilt u met uw fonds bijdragen aan het bieden van perspectief aan mensen die dat zelf nauwelijks hebben? Woord en Daad biedt u daarvoor verschillende mogelijkheden. Roeland van Everdingen wil graag samen met u zoeken naar de best passende manier. Zo wordt delen omgezet naar duurzaam vermenigvuldigen.

Arjen Bulk

Arjen Bulk is accountmanager. Als gesprekspartner voor de zakelijke markt legt hij verbindingen tussen u, uw onderneming en onze arme medemensen in ontwikkelingslanden. Hij is altijd op zoek naar de betrokkenheid die het beste bij u past, zodat u op uw manier een menswaardig bestaan kunt creëren voor een ander ver weg.

Arjen Bulk

Accountmanager

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer