A6 Onder de mangoboom!

Mevrouw Sephora

Onder de mangoboom!

Mevrouw Sephora werkt in een opvanghuis voor kinderen in Tsjaad (zie blz. 4 en 5). Een tijdje geleden was ze in Nederland. Ze vertelde dat zij, zomaar onder een mangoboom, begon met het zorgen voor de allerarmste kinderen in haar land. Kinderen die overdag over straat liepen en niet naar school konden… Nu gaan ze naar school, horen ze over de Bijbel en krijgen ze iedere dag te eten. Mooi hè?

Hier zie je ook een mangoboom, een heel bijzondere! Net als mevrouw Sephora kun jij ook onder een boom beginnen met het zorgen voor anderen.

Spaar jij mee?

/ Spaar mee voor kinderen in Tsjaad

Kleur de mango’s onder de boom in mooie kleuren: oranje, rood, roze en geel/groen. Knip de mango’s daarna uit en plak ze aan het steeltje met een klein stukje plakband over het geld in de boom.

Vraag je papa, buurvrouw of oma of zij een mango willen plukken én betalen. Zo spaar jij € 10,- voor kinderen in Tsjaad!

Je kunt je gespaarde geld overmaken op IBAN NL64 RABO 0385487088 o.v.v. actie Verrekijker. Dankjewel!

/ Acties van andere kinderen

Rick haalt een mooi bedrag op met zelfgeknutselde voetbal

Deze week kregen we een berichtje met foto van Rick. Rick heeft via een actie van de Eben Haezerschool in Oldebroek een voetbal geknutseld en hiermee 20 euro opgehaald. Wat knap, Rick! Dankzij jouw bijdrage kunnen we nog meer kinderen wereldwijd goed onderwijs bieden en een plek waar ze veilig kunnen spelen.
25 oktober 2022/door Henriët Roseboom

Mihne haalt € 50,- op

Mihne Boere 8 jaar uit Werkendam heeft een kijkdoos gemaakt met het materiaal uit de Verrekijker. Ze deed er extra haar best op en versierde de binnenkant met draadverlichting. Ze kreeg hiervoor veel complimenten én haalde tegelijk een prachtig bedrag op: €50,- Super gedaan, Mihne, hartelijk dank!
14 juni 2022/door Ton Put

Henrick verkoopt flamingo-postzegels voor Haïti

Henrick (6) heeft met deze mooi gekleurde flamingo-postzegels € 32,50 opgehaald voor christelijk onderwijs in Haïti. Wat knap van jou Henrick, hartelijk bedankt!
6 december 2021/door Henriët Roseboom

Rosalie haalt geld op voor Haïti met vliegtuigbouwplaat

We kregen dit mooie bericht met foto van Rosalie. Afgelopen maand heeft zij goed haar best gedaan met de vliegtuigbouwplaat. Ze heeft hem mooi gekleurd, in elkaar geknutseld en geld opgehaald, maar liefst € 44,15! Dit bedrag is bestemd voor noodhulp en wederopbouw in Haïti. Wat heb jij een prachtig vliegtuig geknutseld, Rosalie! En je hebt daarmee heel veel geld opgehaald, zeg. Heel fijn, dankjewel!
29 november 2021/door Henriët Roseboom

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring