Werelddag ‘Amazing Grace’

D.V. za 22 april 2023

Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Wil jij je inzetten om de Werelddag 2023 tot een onvergetelijke dag te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sjouwers, doeners, denkers, comitéleden, jong en oud; samen zetten we de schouders eronder! Kom jij ons helpen? Geef je op!

Kinder- en tienerprogramma

30

Vrijwilligers kinderprogramma (m/v)

‘s Middags hebben we een leuk kinderprogramma vol activiteiten. We zoeken enthousiastelingen die met veel plezier optrekken met kinderen van 4 – 12 jaar, toezicht willen houden en er voor hen zijn. We verwachten 200-250 kinderen. Het programma is opgesplitst in twee groepen: onderbouw en bovenbouw. We zoeken mensen vanaf 14 jaar (maatschappelijke stage is een mogelijkheid).

Het kinderprogramma vindt plaats van 13.30 – 16.00 uur. Rekening houdend met een briefing, het klaarzetten en opruimen van spullen word je als vrijwilliger ingezet van +/- 12.15 – 17.30 uur.

5

Vrijwilligers tienerprogramma (m/v)

Vind jij het leuk om met tieners op te trekken en toffe spellen te leiden? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het tienerprogramma. Samen met de coördinatoren steek je de handen uit de mouwen om de tieners een geslaagde avond te bezorgen. We zoeken mensen vanaf 16 jaar.

Het tienerprogramma vindt plaats van 19.00 – 21.30 uur. Rekening houdend met een briefing, het klaarzetten en opruimen van spullen word je als vrijwilliger ingezet van +/- 17.45 – 22.00 uur.

Meer weten over het kinder- en het tienerprogramma? Klik dan hier.

Organisatie, media en EHBO

2

EHBO’ers (m/v)

Zonder EHBO geen evenement. Ben jij een gecertificeerde EHBO’er en wil je er zijn voor je naaste op de Woord en Daad Werelddag? Schrijf je in.

Inzet: +/- 11.45 – 21.45 uur.

10

Opbouwers belevingsmarkt (m/v)

Ben jij die vrijwilliger die de ‘sterke’ handen uit de mouwen steekt om de belevingsmarkt klaar te zetten? Meld je dan aan voor deze rol, we ontmoeten je graag!

Inzet: +/- 08.00 – 10.00 uur.

10

Afbouwers belevingsmarkt (m/v)

Draai jij je hand niet om voor het afbouwen en opruimen van de belevingsmarkt? Meld je dan nu aan.

 Inzet: +/- 19.00 – 21.00 uur.

4

Parkeerbegeleiders (m/v)

Vind jij het leuk om de bezoekers te begeleiden bij het vinden van een parkeerplek? Meld je nu aan!

Minimale leeftijd: 13 jaar. Inzet: +/- 11.30 – 13.45 uur en 16.00 – 19.15 uur. 

2

Fotografen

Ben jij een goede fotograaf en vind je het leuk om de Werelddag vast te leggen? Dan komen we graag met jou in contact.

7

Catering (m/v)

Ben jij de vrijwilliger die de bezoekers van de Werelddag blij maakt met een hapje en drankje? Meld je dan aan voor het cateringpunt dat open is van 12.00 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 19.00 uur. Tussendoor kun je het middagprogramma bezoeken.

Inzet: van 12.00 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 19.00 uur.

Waarom vrijwilliger?

Als vrijwilliger krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de Werelddag. Uiteraard word je vooraf geïnformeerd over de taken en andere praktische zaken. Op de dag zelf kijk je mee (afhankelijk van je rol) van opbouwen tot afbreken. En het mooiste: in alle functies kun je het hoofdprogramma volgen of ben je onderdeel van het unieke kinder- en tienerprogramma, waar ook de hoofdsprekers aanschuiven. Je hoeft dus niets te missen!

Bekijk hieronder alle mooie momenten die in januari 2020 alleen mogelijk waren dankzij onze vrijwilligers! Ben jij er dit jaar bij?

Aanmelden als vrijwilliger

  • Bekijk hier onze privacyverklaring

Vragen?

Heb je vragen over de vrijwilligerstaken? Neem dan contact op met

Elize Weststrate

e.weststrate@woordendaad.nl
06-37197072

Wanneer je niet de hele dag beschikbaar bent, geef dan in het opmerkingenveld aan of je tijdens de middag of de avond beschikbaar bent. Zie de tijden zoals vermeld bij de verschillende functies.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring