Strategische partners van Woord en Daad

Hieronder staan enkele strategische partners van Woord en Daad vermeld.

 

AFAS Foundation

De AFAS Foundation stelt geld beschikbaar voor projecten over de hele wereld, die onderscheidend zijn en een duidelijke impact hebben. De foundation focust op maatschappelijke-,onderwijs- en zorginitiatieven.

AFAS is in 2017 en 2018 financier van het iWET-programma van Woord en Daad (Inspiring Water Entrepreneurship in Tigray). Het iWET-programma startte in 2015 als pilot en zorgt ervoor dat in 2020 een miljoen mensen op een duurzame manier de beschikking hebben over een veilige watervoorziening.

Stichting MaréJan Foundation

Stichting Marèjan streeft ernaar een blijvende, duurzame en positieve verandering te bewerkstelligen in het welzijn van huidige en toekomstige generaties jonge mensen in Benin, in samenwerking met professionele partijen op dat gebied.

Sinds eind 2014 werkt Woord en Daad samen met de MarèJan Foundation aan een omvangrijk programma voor (vak)onderwijs, landbouw, arbeidsbemiddeling en bedrijfsontwikkeling in Sinendé, Noord-Benin. De MarèJan Foundation heeft de intentie om hier de komende tien jaar in totaal zo’n 3 miljoen euro te investeren, waardoor uiteindelijk zo’n 35.000 mensen van het project zullen profiteren.

Deze lijst is in bewerking en wordt van tijd tot tijd aangevuld.