Ik geef jou...

Geef kinderen in Guatemala een dag of week op kamp, waarbij het Woord van God centraal staat!

/ VakantieBijbelWeek in Guatemala

Drugs, geweld en moord zijn aan de orde van de dag in Guatemala. Veel kinderen groeien hierdoor op in onveilige wijken, lopen dagelijks gevaar en worden aangetrokken tot (jeugd)bendes. AMG, een partnerorganisatie van Woord en Daad, organiseert voor deze kinderen Camp Canaan, een kamp middenin de natuur. Op het programma staan diverse sport- en spelactiviteiten en er is veel aandacht voor de Bijbel. De kinderen ervaren het kamp als een zegen: ze mogen genieten van ontspannende activiteiten en leren veel over de Bijbel.

Het kamp zorgt voor rust

Op het kamp krijgen de kinderen dagelijks het Evangelie te horen, doen ze Bijbelstudies en worden ze ook zelf aangemoedigd om stille tijd te houden.

Inmiddels hebben al duizenden kinderen het VakantieBijbelWerk bezocht. Om de kosten laag te houden worden zoveel mogelijk vrijwilligers ingezet. Ook zetten leerkrachten zich tijdens de schoolvakantie in op Camp Canaan. Daarnaast is er fulltime een predikant betrokken bij het kamp en zorgen twee counselors voor de nodige ondersteuning. In de komend jaren hopen we nog veel meer kinderen te verwelkomen op het kamp. Daar hebben we uw steun voor nodig.

/ Geeft u kinderen in Guatemala een dag op kamp?

Samen maken we Camp Canaan mogelijk voor de kinderen in Guatemala. Doet u mee?

Vanwege corona organiseren we nu kampdagen in plaats van een week. Zo kunnen we meer kinderen de mogelijkheid bieden om de VakantieBijbelWeek te volgen in kleinere groepen. Uw gift is welkom!

1 kind

Voor € 8,50,- kan één kind genieten van een dag op Camp Canaan.

2 kinderen

Voor € 17,- kunnen twee kinderen genieten van een dag op Camp Canaan.

7 kinderen

Voor € 60,- kunnen 7 kinderen genieten van een dag op Camp Canaan.

/ Meer over ‘Ik geef jou’

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring