fbpx

Geef structureel en maak verschil!

Dat ervaart Genzabe uit Ethiopië dagelijks: ze kan nu volledig voor zichzelf en haar kinderen zorgen. Dankzij een partner uit Nederland.

Woord en Daad werkt al jaren samen met partners over de hele wereld. In goede en in slechte tijden. In Ethiopië, Colombia, Bangladesh én in Nederland. Samen met onze partners in het Zuiden kunnen projecten worden opgezet en uitgevoerd. Dankzij financiële steun van partners uit Nederland kan ons werk doorgaan.

Word ook partner en maak het verschil in het leven van mensen als Genzabe!

Pottenbakker Genzabe bakt aan haar eigen toekomst

Genzabe Guto (27) is pottenbakster en woont in Addis Abeba, Ethiopië. Enkele jaren terug was zij als weduwe met twee kinderen nog volledig afhankelijk van anderen. Maar doordat zij via onze partner een training voor pottenbakken kreeg en een lening om gereedschap aan te schaffen, kan ze nu traditionele koffiepotten maken en verkopen. Ze werkt samen met 25 andere vrouwen in een werkplaats en kan inmiddels volledig voor zichzelf zorgen. Genzabe: ‘Dankzij de steun en scholing kan ik nu financieel zelf voor m’n kinderen zorgen en kunnen ze zelfs naar school. Hierdoor krijgen ze uitzicht op een betere toekomst in Ethiopië!

Aanmelden PartnerPlan

Aanmelden PartnerPlan

  • Bekijk hier onze privacyverklaring

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen