De Wereld Dichtbij

In de serie ‘De Wereld Dichtbij’ reist presentatrice Caroline Holleman-Schimmel het land door en bezoekt mensen met een groot hart voor hun naasten ver weg. Wat drijft hen om zich in te zetten voor de arme medemens? En levert het op persoonlijk vlak iets op? Natuurlijk mag een prikkelende opiniepeiling op straat niet ontbreken. Want hoe betrokken is de gemiddelde Nederlander op zijn naasten?

Luister alle afleveringen via Spotify

Beluister de podcast

Woord en Daad Kidsserie

De kidsserie bestaat uit 20 luisterverhalen waarin kinderen kennismaken met slavernij. Het boek ‘Miss India’ geschreven door Rina Molenaar, Directeur-bestuurder Woord en Daad, staat in deze serie centraal. Kinderen worden meegenomen in het verhaal van Queeny, een meisje uit India, die als stenensjouwer moet gaan werken in de steengroeve, waardoor ze niet naar school kan. Zal ze ooit dokter kunnen worden? Tijdens het verhaal worden kinderen getriggerd om verschillende opdrachten uit te voeren.

Raad jij het geluid?

In iedere aflevering van de Woord en Daad kidsserie hoor je een geluid. Dit geluid kun je tijdens de aflevering op dit formulier schrijven. Aan het einde van 20 afleveringen heb jij als het goed is alle geluiden verzameld. Doe je mee?

  • Download hier het invulblad
Luister naar 'Woord en Daad Kidsserrie'

Beluister de podcast

Samenwerking RO

De Wereld Dichtbij en de Woord en Daad Kidsserie zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Reformatorische Omroep. De series ook te beluisteren via www.reformatorischeomroep.nl

Beluister eerdere podcastseizoenen

De afleveringen zijn allemaal terug te luisteren via Spotify of Youtube