Werelddelen

Woord en Daad geeft vier keer per jaar het magazine Werelddelen uit. Hierin staan mooie verhalen uit de landen waar we werken, onze projecten én over betrokken mensen in Nederland. Lees ook mee!

Download de nieuwste editie

Grenzeloos

Grenzeloos is ons magazine voor jongeren die over grenzen heen denken en zich vanuit Bijbels perspectief willen inzetten voor een eerlijker wereld. Download hieronder de nieuwste editie of neem een abonnement!

Waar kom jij je bed voor uit? Voor je bijbaantje natuurlijk! In deze Grenzeloos interviews met jongeren uit verschillende landen. Wat vinden ze leuk aan hun bijbaantje? Hoeveel verdienen ze per uur? Lees dit en nog veel meer in de nieuwste Grenzeloos!

Download de nieuwste editie

Daadkracht

Met Daadkracht houden we ondernemers op de hoogte van onze projecten. Daarnaast delen ondernemers in ons netwerk verhalen over hun betrokkenheid. Lees Daadkracht online of neem een abonnement!

Download hier de nieuwste editie (pdf) van Daadkracht.

Lees Daadkracht online

Verrekijker

Ieder jaar in september verschijnt er een nieuwe Verrekijker. Boordevol verhalen, knutsels, een kleurplaat en een kluskaart. Een heerlijk lees- en doeblad voor basisschoolkinderen!

Vervolgverhaal

Benieuwd hoe het verhaal van Lynn en Jun afloopt? Lees hier gauw verder!

Bouwplaat

Download hier de bouwplaat en maak je eigen ‘schoolgebouw’!

Wilt u het magazine bestellen voor een schoolklas? Dat kan hier!
Download de nieuwste editie

Intercom

Intercom verschijnt twee keer per jaar en is speciaal voor de vele vrijwilligers die bij ons werk betrokken zijn.

Download de nieuwste editie

Abonneer op één van de magazines

Abonneer op onze maandelijkse nieuwsbrief