NIEUW!
Dankdagkalender
voor 2021

Thema: Danken met Johannes op Patmos

Met deze nieuwe dankdagkalender kun je als gezin of klas 7 dagen stilstaan bij de betekenis van dankdag. Het thema dit jaar is: ‘Danken met Johannes op Patmos’. De tekst uit Openbaring 11:17 staat heel de week centraal. Kinderen leren deze dankdagweek God te danken voor Wie Hij is en wat Hij gedaan heeft en doet. Deze kalender werd door Woord en Daad ontwikkeld met de jeugdbonden de HHJO, het HJW, de JBGG en het LCJ.

/ DE INHOUD VAN DE DANKDAGKALENDER

Elke dag bevat naast de Bijbellezing en liedsuggesties ook vragen voor kinderen, gebedspunten, doe opdrachten en verschillende bijbelstudiemethoden voor jongeren. Klik op de afbeelding van de dag om naar de bijpassende verwerkingsopdrachten te gaan.

PS: wil je nu al aan de slag? Download de bouwplaat en knutsel een mooi spaarhuisje!

Zondag 31 oktober

/ OP REIS NAAR DE FILIPIJNEN

Iedere dag reageert Reina Vee Lucaycay op het dagthema. Reina (8) woont in Zamboanga City, op het zuidelijke deel van een Filipijns schiereiland. Ze heeft twee zussen: Ashtin en Veronique. Haar vader was dominee, hij stierf in 2015 aan een maagzweer. Haar moeder is juf.

/ DEEL JE ZEGENINGEN

Dankbaarheid en het delen van zegeningen met je naaste dichtbij en ver weg horen bij elkaar. We gaan daarom op reis naar een dorpsontwikkelingsproject van Woord en Daad in Dolores, Filipijnen. Lastig om te danken voor gewas en arbeid als de alles verwoestende tyfoon Haiyan (2013) je dorp en landbouwgrond wegvaagt, toch? Inmiddels is het dorp op een veiligere plek herbouwd, wordt er christelijk onderwijs gegeven en krijgen ouders landbouwcursussen om uiteindelijk als gemeenschap weer zelfstandig te kunnen leven. De kinderen en hun leerkrachten op de Filipijnen kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken tijdens deze dankdagweek. Doe je mee?

/ OOK EEN DANKDAGKALENDER IN HUIS?

AANVRAGEN

De dankdagkalender is via onderstaande knop gratis aan te vragen. Tip: vorig jaar waren de kalenders al snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met bestellen!

DOWNLOADEN

Liever een online versie?
Download ‘m via onderstaande knop als pdf.

/ STEUN CHRISTELIJK ONDERWIJS OP DE FILIPIJNEN

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer