fbpx

Dankdagkalender

NIEUW!
Dankdagkalender
voor 2019

Thema: 7 dagen feest

Vier jij dankdag mee?

De nieuwe dankdagkalender laat kinderen in gezinsverband stilstaan bij de betekenis van dankdag. Het thema ‘danken’ wordt uitgewerkt aan de hand van de Bijbelse feesten, waarin danken en gedenken centraal staat. Woord en Daad vestigt daarnaast de aandacht op het werk van boeren en hun gezinnen in Tsjaad. De kalender werd ontwikkeld met de jeugdbonden LCJ, JBGG, HHJO en HJW.

Inhoud

Elke dag bevat naast de Bijbellezing en een liedsuggestie ook vragen voor kinderen, gebedspunten, weetjes of een doordenker voor jongeren. Klik op de afbeelding van de dag om naar de bijpassende verwerkingsopdrachten te gaan.

Je zegeningen delen met je naaste ver weg

Dankbaarheid en het delen van zegeningen met je naaste dichtbij en ver weg horen bij elkaar. We nemen daarom een kijkje bij een project van Woord en Daad met boeren in Tsjaad. Deze boeren houden bijen om olifanten te verjagen – en ze verdienen er geld mee voor hun gezin. Ze wonen en leven heel anders dan wij. Zij kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken tijdens deze dankdagweek. Doe je mee?
In actie met klas of kerk? Download de Powerpoint:

Ook een Dankdagkalender in huis?

Vraag de dankdagkalender aan!

De kalender is in kleur gedrukt op dubbelzijdig A2-formaat en kan (gratis) worden aangevraagd via onderstaand formulier. Mailen naar info@woordendaad.nl kan ook.

Bestel hier de Dankdagkalender

  • Bekijk hier onze privacyverklaring

Download de dankdagkalender

Liever een online versie?
Download ‘m via onderstaande afbeelding als pdf.

Steun boeren met een gift

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen