Met deze nieuwe dankdagkalender kun je als gezin of klas 7 dagen stilstaan bij het thema: Danken met Jozef.  We staan stil bij het leven van Jozef. In welke situaties komt hij terecht, hoe hopeloos ziet zijn leven er soms uit? Maar ook hoe hij toch aan het einde van zijn leven kon zeggen dat de Heere hem gebruikt had om zijn volk in leven te houden, wonderlijk! Kinderen leren deze dankdagweek na te denken over leiding van God in hun eigen leven en te danken voor Zijn trouwe zorg, elke dag weer. Daarnaast is er ook aandacht voor de meer dan 160 miljoen kinderen wereldwijd die dagelijks moeten werken. Deze kalender werd door Woord en Daad ontwikkeld met de jeugdbonden de HHJO, het HJW, de JBGG en het LCJ.

Is je spaargeldkistje vol?

Schud hem leeg en maak het geld wat je deze week gespaard hebt over naar Stichting Woord en Daad, IBAN: NL 64 RABO 0385 4870 88, o.v.v. Dankdagkalender of doneer hier via iDeal. Hartelijk dank!

/ DE INHOUD VAN DE DANKDAGKALENDER

Elke dag bevat naast de Bijbellezing en liedsuggesties ook vragen voor kinderen, gebedspunten en doe-opdrachten. Ook maken we kennis met Meskel uit Ethiopië, één van de landen waar Woord en Daad werkt. Kindslavernij is hier een groot probleem. Klik op de afbeelding van de dag om naar de bijpassende verwerkingsopdrachten te gaan (beschikbaar vanaf oktober). Tip: wil je nu alvast aan de slag? Download de bouwplaat en maak je eigen spaargeldkistje!

/ DEEL JE ZEGENINGEN

Dankbaarheid en het delen van zegeningen met je naaste dichtbij en ver weg horen bij elkaar. In deze kalender duiken we in de wereld van kindslaven. Net zoals Jozef slaaf was, zijn er nog steeds meer dan 160 miljoen kinderen wereldwijd die dagelijks moeten werken. Dankzij goede trainingen en opleiding voor ouders kunnen deze kinderen toch weer naar school. Soms lukt het zelfs om kindslaven met hun eigen familie te herenigen!

Deze kinderen en hun gezinnen kunnen jouw gift goed gebruiken tijdens deze dankdagweek. Spaar je mee? Maak je geld over naar Stichting Woord en Daad via IBAN: NL64 RABO 0385 4870 88, o.v.v. Dankdagkalender, of via dit formulier. Dankjewel!

/ OOK EEN DANKDAGKALENDER IN HUIS?

AANVRAGEN

De gratis dankdagkalender aanvragen?
Klik op onderstaande knop.

DOWNLOADEN

Liever een online versie?
Download ‘m via onderstaande knop als pdf.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring