fbpx

NIEUW!
Dankdagkalender
voor 2020

Bekijk de video!

Thema: God zorgt – Op reis met Ruth

Met deze nieuwe dankdagkalender kun je als gezin of klas 7 dagen stilstaan bij de betekenis van dankdag. Het thema ‘God zorgt’ wordt uitgewerkt aan de hand van het leven van Ruth. Gods zorg in haar leven wordt door de verschillende dagthema’s duidelijk zichtbaar. Daarnaast delen we (onderwijs)verhalen uit Colombia, over Ealeen (7) en haar oma Yuriel. De kalender werd ontwikkeld met de jeugdbonden HHJO, HJW, JBGG en LCJ.

/ DE INHOUD VAN DE DANKDAGKALENDER

Elke dag bevat naast de Bijbellezing en een liedsuggestie ook vragen voor kinderen, gebedspunten en weetjes. Klik op de afbeelding van de dag om naar de bijpassende verwerkingsopdrachten te gaan. Tip: wil je nu al aan de slag? Download dan alvast de spaarrugzak (pdf).

Zondag 1 november

Maandag 2 november

Dinsdag 3 november

Woensdag 4 november

Donderdag 5 november

Vrijdag 6
november

Zaterdag 7 november

/ OMA YURIEL EN EALEEN | VIDEO

Iedere dag geven oma Yuriel (47) en haar kleindochter Ealeen (7) op deze site hun reactie op het dagthema. Ontdek mee dat God zorgt, in Nederland, maar ook in Colombia!

PS: bekijk ook hun boodschap voor jou in deze video!

/ DEEL JE ZEGENINGEN

Dankbaarheid en het delen van zegeningen met je naaste dichtbij en ver weg horen bij elkaar. We nemen daarom een kijkje bij een onderwijsproject van Woord en Daad in Colombia. Voor kinderen die wonen in de achterstandswijken in Bogota en Cartagena is school een veilige plek waar ze echt kind kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Het Bijbelonderwijs neemt een belangrijke plaats in. Prachtig om te zien dat hierdoor levens van kinderen, gezinnen en hele families veranderen! De kinderen en hun leerkrachten kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken tijdens deze dankdagweek. Doe je mee?

/ OOK EEN DANKDAGKALENDER IN HUIS?

AANVRAGEN

De kalender is ook dit jaar een groot succes. We zijn al helemaal door de voorraad heen! U kunt de kalender daarom helaas niet meer bestellen. De kalender is hiernaast te downloaden en digitaal te lezen of zelf te printen.

DOWNLOADEN

Liever een online versie?
Download ‘m via onderstaande afbeelding als pdf.

Download de dankdagkalender (pdf)

/ STEUN CHRISTELIJK ONDERWIJS IN COLOMBIA

*) De werkelijke kosten voor deze activiteiten kunnen verschillen. Uw bijdrage wordt besteed waar meest nodig binnen ons onderwijsproject in Colombia.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen