Geef ze een TIEN!

GEEF ZE EEN TIEN!

Wereldwijd toffe docenten voor de klas

Goed onderwijs is in Nederland bijna vanzelfsprekend, maar wereldwijd laat de kwaliteit van het onderwijs helaas nogal eens te wensen over. Woord en Daad en Driestar Educatief zetten zich daarom in voor goed, christelijk onderwijs wereldwijd. Doet u mee?

Uitdagingen

Docenten in Haïti, Burkina Faso en Nepal willen graag goed lesgeven, maar krijgen vaak niet de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen. Op docentenopleidingen worden bijvoorbeeld weinig kwaliteitseisen gesteld en er zijn weinig mogelijkheden voor stages. Hierdoor komt het regelmatig voor dat docenten zonder goede opleiding voor de klas staan. Daar willen we verandering in brengen!

Júist in de vaak onveilige wijken waar leerlingen in armoede opgroeien, zijn goede, christelijke meesters en juffen van levensbelang! Zij bieden een luisterend oor en stimuleren de leerlingen om hun best te doen op school, zodat ze later een zelfstandige toekomst op kunnen bouwen.

Daarom heeft Woord en Daad samen met Driestar Educatief het International Network for Christian Education (INCE) opgezet. Binnen dit wereldwijde netwerk bieden we opleidingen aan voor docenten, ontwikkelen we nieuw, christelijk lesmateriaal en werken we samen met (lokale) overheden aan structurele verbetering van het onderwijs.

Toffe juffen en meesters

Via ‘Geef ze een TIEN!’ krijgen juffen en meesters goede trainingen en ontwikkelen we christelijk lesmateriaal. Maar echte, blijvende verbetering van de onderwijskwaliteit in een land is alleen mogelijk als we samenwerken met de lokale overheid. Woord en Daad investeert daarom ook in het opbouwen van relaties met de overheid, zodat we nog veel meer leerlingen, docenten en scholen bereiken!

Doet uw klas mee aan de verbetering van het onderwijs in Benin, Burkina Faso, Guatemala, Haïti, Nepal of Sierra Leone?

Draag bij aan goed onderwijs!

Kom in actie en geef een gift

Met uw donatie geeft u leerlingen in Benin, Burkina Faso, Guatemala, Haïti, Nepal en Sierra Leone kans op een hoopvolle toekomst, omdat zij vanuit Bijbels perspectief les krijgen van goede kwaliteit. Dit bereiken we door leerkrachten te trainen, goed lesmateriaal te ontwikkelen, scholen te adviseren en het overheidsbeleid te beïnvloeden. Ons streven? Kwalitatief onderwijs voor elk kind, zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Zo werken we aan duurzame verandering!

In elk land is het INCE-project aangepast aan de lokale context, daarom verschillen de kosten per land. Benieuwd waar uw gift voor Geef ze een TIEN! concreet aan wordt besteed?

Vraag een gastles aan

Geïnteresseerd in een gastles over Geef ze een TIEN!? Eén van onze enthousiaste voorlichters komt graag langs, voor een les die is aangepast op het leerjaar en het land waarvoor jullie in actie willen komen. Spreek een voorlichting af via 0183-611 800 of voorlichting@woordendaad.nl. Mail of bel ook gerust als u nog vragen hebt.

Waar werken we?

In actie voor Geef ze een TIEN!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring