Lespakket en Fair Food Challenge

Lespakket ‘Eerlijk is eerlijk!’

Hoe zit dat nu precies met fairtradeproducten? Wat maakt producten eerlijk? Zit er geen raar smaakje aan? Waarom zou ik meer betalen voor de fairtradevariant? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in het nieuwe lespakket ‘Eerlijk is eerlijk’ over chocolade en fair trade. De lessen zijn geschikt voor groep 6 t/m 8.

Duik samen met je leerlingen in de wereld van fairtradeproducten, ontdek de waarde van voedsel en kom erachter hoe belangrijk eerlijke productie hierbij is. Leerzaam, leuk en je krijgt er vast en zeker lekkere trek van. Samen kunnen we verschil maken!

Het lespakket met negen inspirerende lessen is gratis aan te vragen via het formulier op deze pagina. Bekijk hier alvast een voorproefje. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op via lekkerduurzaam@woordendaad.nl. Tip: de challenge in je klas!

Aanvragen lespakket: Eerlijk is eerlijk!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring

Eerlijk over eten

Lekker eten, daar houden we allemaal wel van! Maar waar komt ons eten eigenlijk vandaan? Hoe wordt het geproduceerd en door wie? En hoe maak je daarin keuzes om goed met de schepping en met mensen wereldwijd om te gaan?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring