fbpx

Lespakket en Fair Food Challenge

Lespakket ‘Eerlijk is eerlijk!’

Hoe zit dat nu precies met fairtradeproducten? Wat maakt producten eerlijk? Zit er geen raar smaakje aan? Waarom zou ik meer betalen voor de fairtradevariant? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in het nieuwe lespakket ‘Eerlijk is eerlijk’ over chocolade en fair trade. De lessen zijn geschikt voor groep 6 t/m 8.

Duik samen met je leerlingen in de wereld van fairtradeproducten, ontdek de waarde van voedsel en kom erachter hoe belangrijk eerlijke productie hierbij is. Leerzaam, leuk en je krijgt er vast en zeker lekkere trek van. Samen kunnen we verschil maken!

Het lespakket met negen inspirerende lessen is gratis aan te vragen via het formulier op deze pagina. Bekijk hier alvast een voorproefje. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op via lekkerduurzaam@woordendaad.nl. Tip: doe mee met de challenge!

Aanvragen lespakket: Eerlijk is eerlijk!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring

Video lespakket | Lekker duurzaam

Zorg dat jullie inzending uiterlijk vrijdag 23 oktober bij Woord en Daad binnen is. We trekken uit alle inzenders één winnaarsklas die een pakket heerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely voor heel de groep ontvangt! Zet ‘m op!
  • Sleep bestanden hierheen of

Lekker duurzaam!

Van D.V. 5 t/m 10 oktober 2020 organiseert Woord en Daad de Week van de Duurzaamheid met als thema: Lekker duurzaam! We nemen een duik in de mango- en ananasproductie in Sierra Leone en inspireren je om te kiezen voor lekker, duurzaam en fairtrade voedsel. Doe je mee?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen