Verbonden met uw sponsorkind

Via MijnWD vindt u alle ontvangen post van uw sponsorkind en verstuurt u makkelijk zelf een brief, kennismakingsformulier of extra gift. Daarnaast vindt u hier inspirerende verhalen en nieuwsberichten over het sponsorprogramma en leest u persoonlijke updates van uw sponsorkind. Ook krijgt u meer informatie over het land waarin het kind woont, de betrokken partnerorganisatie en de school.

Kortom, via uw eigen MijnWoordenDaad-account heeft u alle informatie over uw sponsoring bij de hand. Het is de snelste, eenvoudigste én leukste manier om op de hoogte te blijven!

Inloggen MijnWoordenDaad

In 4 stappen uw eigen MijnWoordenDaad account

Om toegang te krijgen tot MijnWoordenDaad moet u uw account activeren. Heeft u na aanmelding als sponsor een mail over MijnWD ontvangen? Klik dan op de link in de e-mail en activeer uw account. U kunt ook eenvoudig een account aanmaken via onderstaande stappen:

  1. Ga naar www.woordendaad.nl/wachtwoord-instellen.
  2. Vul uw e-mailadres in en klik op ‘wachtwoord instellen’. Let op! Dit moet het e-mailadres zijn waarmee u bij Woord en Daad bekend bent. Sponsort u zowel privé als met uw bedrijf, kerk, school of groep en heeft u hier verschillende e-mailadressen voor gebruikt, dan moet u dus verschillende accounts aanmaken met verschillende e-mailadressen
  3. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw aanvraag. Klik in deze e-mail op de link en maak een wachtwoord aan.
  4. Uw account is aangemaakt. U kunt nu alle mogelijkheden van MijnWoordenDaad bekijken!

Veelgestelde vragen

MijnWD is hét platform om verbonden te blijven met het kind dat u steunt. U vindt er de post van uw sponsorkind, maar ook van het project, het land waar het kind woont en ander nieuws van Woord en Daad. Ook kunt u via MijnWD makkelijk een brief sturen aan het kind dat u steunt.

Zeker! Op MijnWD vindt u meer informatie over het sponsorproject dat u steunt en de betrokken partnerorganisatie. Ook leest u inspirerende verhalen van sponsorkinderen.

Log in op MijnWD en klik links in het menu op ‘Stuur post’. Vervolgens maakt u een keuze tussen een brief of kennismakingsformulier. Kies het kind dat u post wilt sturen en selectoor een sjabloon. Onderaan de pagina schrijft u een berichtje en kunt u een foto toevoegen. Ga vervolgens naar de betaalpagina. Hier ziet u een voorbeeld van de brief en kunt u afrekenen. Uw post wordt zo snel mogelijk bezorgd bij uw sponsorkind!

Ga naar www.woordendaad.nl/wachtwoord-instellen. Vul uw mailadres in, vervolgens ontvangt u een email met een link om uw wachtwoord te wijzigen

Log in op MijnWD. Via het menu kunt u uw persoons-, adres- en betalingsgegevens wijzigen. Ook kunt u aanpassen welk nieuws u wilt zien op MijnWD. Uw wachtwoord wijzigen doet u ook via dit menu.

Momenteel zijn we druk bezig om een geheel vernieuwd MijnWoordenDaad te bouwen. Ook komt er een app-versie, waardoor u de laatste ontwikkelingen van uw sponsorkind ook op uw telefoon kan volgen. Onze verwachting is dat we het nieuwe MijnWD eind 2024 met u kunnen delen!

U ontvangt altijd per e-mail een melding dat er nieuwe post klaarstaat op MijnWD. Wilt u de post toch liever in de bijlage van de e-mail of per brief ontvangen? Dat kan! Laat het ons weten.

Voorheen had u toegang tot meer dan één MijnWD account. Wanneer u inlogde, kon u de gegevens van een andere sponsor (bijv. familielid/kerk/ school) inzien. Nu MijnWD is vernieuwd, werkt dit anders. Voor elke sponsor waarvan u de gegevens wilt inzien, vragen we u een apart account aan te maken met een ander e-mailadres. Neem hiervoor contact met ons op. We helpen u graag!

Meer informatie?

We beantwoorden graag uw vragen! Neem contact met ons op.

Contactpersoon Kindsponsoring Kindsponsoring