CompanyKids: sponsor kinderen als bedrijf

Sponsor als bedrijf

Wilt u met uw bedrijf een levensveranderende bijdrage leveren aan deze wereld? Dan is het sponsoren van een groep kinderen wat voor uw bedrijf en ook voor u! Woord en Daad brengt, via kindsponsoring, al meer dan 44 jaar kinderen en bedrijven bij elkaar. Door die band ontstaan er bijzondere dingen.

Sponsorkinderen krijgen de kans om zich te ontwikkelen tot zelfstandige burgers en ú investeert in het leven van een kind én in het land waarin het kind woont. Sponsor, met uw bedrijf, een groep van 5 of meer kinderen en draag bij aan de ontwikkeling van kinderen en een land.

Christelijk onderwijs

Dankzij uw sponsoring kunnen de kinderen christelijk kwaliteitsonderwijs volgen. Op school, waar de Bijbel dagelijks opengaat, wordt de basis voor de toekomst gelegd. In het onderwijs worden de kinderen toegerust voor een plaats in de maatschappij.

Praktische noden

Naast goed onderwijs verzorgen we eten, kleding en schoolmateriaal voor de kinderen. Ook krijgen de kinderen medische ondersteuning als dat nodig is. Voor de ouders betekent dat minder zorgen, lastenverlichting en een hoopvolle toekomst voor hun kind.

Plaats in de maatschappij

Door oog te hebben voor elk kind, rusten we hen toe om verantwoorde burgers te zijn. Christelijke normen en waarden zijn daarin belangrijk. Deze worden tijdens de schoolperiode meegegeven aan de kinderen. Ook na het afronden van de basisschool gaat de steun door.

Welkomstpakket

Een leuk welkomstpakket speciaal voor bedrijven. Hierin treft u in ieder geval praktische informatie aan over sponsoring, het schrijven van post en tips om uw personeel te betrekken bij de sponsorkinderen.

Uniek CompanyKids bord

Van uw sponsorkinderen krijgt u eenmaal per jaar een nieuwe foto. Deze kunt u op het unieke CompanyKids bord plaatsen. Zo heeft u altijd de meest recente foto’s bij de hand.

Correspondentie

Minimaal 1 keer per jaar ontvangt u persoonlijk bericht van de sponsorkinderen. U kunt ook contact met hen onderhouden. Dat kan per post, of via MijnWoordendaad. Daar kunt u ook terecht voor andere informatie.

Meer informatie

Twijfelt u nog of CompanyKids wat voor uw bedrijf is? Vraag dan hier de gratis informatieflyer aan. Deze bevat alle informatie over prijzen, hoeveel kinderen u kunt sponsoren en waar, en wat u verder kunt verwachten. Zo kunt u een goede afweging maken.

Meteen aanmelden

Wilt u een groep van 5 kinderen steunen voor € 160,- per maand?
Gebruik onderstaand formulier om u direct aan te melden voor CompanyKids.

Aanmelden Companykids

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 5 in.
  • Bekijk hier onze privacyverklaring

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer