fbpx

Ik geef jou...

Geef kinderen via ‘Gift of Love’ een kerstgeschenk en deel in de feestvreugde van kinderen wereldwijd!

/ Gift of Love

Het is jaarlijks een moment om naar uit te kijken. In december krijgen alle kinderen van onze scholen een kerstgeschenk. Het is dan bijna kerst en met elkaar staan de leerlingen stil bij het kerstfeest. Tijdens deze viering worden de Gifts of love uitgereikt. Vreugde alom!

Niet alleen de sponsorkinderen, maar ieder kind op school krijgt een geschenk. Ook kinderen die (nog) geen sponsor hebben. Dit vanwege logistieke redenen, maar ook omdat we alle kinderen gelijk willen behandelen.

‘Sparkling eyes’

Noadiah Carline Duvers, medewerker bij onze partnerorganisatie Parole et Action in Haïti, vertelt enthousiast over de uitreiking in december vorig jaar. ‘Het is hartverwarmend om het plezier van de kinderen te zien. En de twinkeling in hun ogen. Zij voelen zich echt geliefd!’ In Haïti kregen de leerlingen een set schrijfblokken, een liniaal en badzeep.

De leiding van onze projecten kijkt zorgvuldig naar wat de leerlingen nodig hebben. Niet alleen iets nuttigs, zoals bijvoorbeeld nieuwe schoenen of een nieuwe jas, maar ook iets lekkers. Bijvoorbeeld een zak snoep. Of heerlijke badzeep, zoals in Haïti.

/ Hoeveel kinderen biedt u een kerstgeschenk?

Uw gift is welkom! Deelt u in de feestvreugde van kinderen in Azië, Afrika of Latijns-Amerika? Voor €9,- geeft u nu al een Gift of love! Heeft u een sponsorkind? Wij zorgen dat uw bijdrage voor een Gift of Love bij uw sponsorkind terecht komt.

Let op: onderstaande bedragen geven weer wat wij met uw bijdrage kunnen doen. U kunt één van deze bedragen invullen in het veld ‘anders’ in het donatieformulier. U kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de andere velden.

1 kind

Voor € 9,- krijgt een kind een Gift of love.

2 kinderen

Voor € 18,- krijgen twee kinderen een Gift of love.

5 kinderen

Voor € 45,- krijgen vijf kinderen een Gift of love.

De verbetering en uitbreiding van ons wereldwijde sponsorprogramma steunen?

Geef een Gift of Support!

/ Meer over ‘Ik geef jou’

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen