Op maat betrokken bij een project

We laten u graag op een bij u passende manier betrokken zijn bij ons werk!

Dit kan variëren van het ontvangen van schriftelijke projectrapportage en meetings over de projectvoortgang tot meedenken en tijd en expertise inzetten. Ieder Business Platformlid is gekoppeld aan een project dat hij of zij zelf heeft uitgekozen. Leden krijgen de kans het project te bezoeken dat zij steunen. Rondom verschillende projecten bestaan ondernemersteams. ‘Ondernemen doorgeven’ is ons doel, geïnspireerd vanuit christelijke overtuiging.

Deelname Business Platform

Deelname aan het Business Platform van Woord en Daad biedt uw bedrijf de unieke kans bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden. Daarnaast is een Business Platform-team een mooie gelegenheid voor ontmoeting met andere christen ondernemers en uitbreiding van uw netwerk. Als individueel lid bent u ook onderdeel van ons brede bedrijvennetwerk. Daarvoor organiseert Woord en Daad jaarlijks een inspirerende bijeenkomst en ontvangt u drie keer per jaar het ondernemersmagazine Daadkracht

Neem contact op

Wilt u er ook zijn voor de meest kwetsbare mensen op deze wereld? Dan komen wij graag met u in contact. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden die er zijn om betrokken te raken bij een van onze projecten.

Arjen Bulk Sr. Accountmanager Bedrijven en Vermogensfondsen