Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Profiteren van elke druppel water in Benin

RegioOndernemers Goeree-Overflakkee steunt Drops4Crops Benin. In Benin, een land in de droge Sahel regio, wordt het weer steeds onvoorspelbaarder. Lange periodes van droogte worden afgewisseld door felle regenbuien. Dit heeft gevolgen voor een groot deel van de bevolking die in de landbouw werkt.

Het hoofddoel is om goed watermanagement te implementeren en efficiënt watergebruik te stimuleren. Dit doen we door boeren te trainen, het beschikbaar stellen van een nieuwe infrastructuur en boeren toegang te geven tot een geïntegreerd servicepakket van land, krediet, water en innovatie irrigatietechnieken. Zo hebben boeren het hele jaar voldoende water beschikbaar voor de voedselproductie.

RegioOndernemers Goeree-Overflakkee

RegioOndernemers Goeree-Overflakkee bouwen aan een actief netwerk van betrokken ondernemers. Op een eigen wijze willen wij invulling geven aan ontwikkelingswerk. Hierbij staan netwerken en onderlinge ontmoeting centraal.

Als lid van RegioOndernemers Goeree-Overflakkee wordt u regelmatig geïnformeerd over de voortgang van ons project, zodat u weet waar u aan bijgedragen hebt. Het netwerkaspect komt terug in de lokale, inspirerende en ontspannende (netwerk)activiteiten die we organiseren. Bent u ondernemer op Goeree-Overflakkee? Dan bent u van harte welkom!

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.