Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Duurzame toegang tot water in Oeganda

RegioOndernemers Kampen steunt WaterTime Oeganda. Water is cruciaal; om te drinken, in het dagelijks leven, voor de landbouw. Op het platteland van Oeganda is 50% van de waterpompen buiten werking. Mensen moeten daardoor lange afstanden afleggen met hun jerrycans of ze worden ziek door het drinken van vervuild water.

Woord en Daad werkt aan betrouwbare watervoorziening in dorpen. Dit doen we door WaterTime te introduceren: een nieuw systeem dat goed en tijdig onderhoud mogelijk maakt. Daarnaast biedt dit systeem de mogelijkheid om het aantal waterpunten in een dorp op te schalen. Het uiteindelijke doel is dat zoveel mogelijk mensen dichtbij huis toegang krijgen tot schoon drinkwater.

RegioOndernemers Kampen

Als christelijke ondernemers uit Kampen en omstreken elkaar ontmoeten en maatschappelijk betrokken zijn? Dat kan via RegioOndernemers Kampen en omstreken. Een uniek initiatief in deze regio, waarbij we als lokale ondernemers netwerken tegen armoede.

Met de jaarlijkse ledenbijdragen steunen wij een project van Woord en Daad. Vanuit Woord en Daad zullen we regelmatig geïnformeerd worden over de voortgang van ons project. Het netwerkaspect komt terug in de lokale, inspirerende en ontspannende (netwerk)activiteiten die we organiseren. Bent u ondernemer uit Kampen of omstreken? Dan bent u van harte welkom!

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.