Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

'Ik wil graag mijn eigen bedrijf beginnen'

RegioOndernemers Merwede steunt Vakonderwijs in Bangladesh. In Bangladesh is er veel armoede en werkloosheid onder jongeren. Nilkontho zocht hulp, kreeg een training en vond binnen enkele dagen een baan. ‘Ik wil graag mijn eigen bedrijf beginnen.

Woord en Daad biedt samen met partnerorganisaties vakopleidingen aan. Het geeft de jongeren niet alleen een baan, maar ook eigenwaarde. Dat doen we via het Werk en Opleiding-programma. Binnen dit programma werken we samen met de vakschool die de jongeren een goede opleiding geeft. Daarnaast helpen we de jongeren om werk te vinden als ze klaar zijn met hun school.

RegioOndernemers Merwede

Als ondernemer uit de regio wordt u samen met RegioOndernemers Merwede in de gelegenheid gesteld de christelijke opdracht tot barmhartigheid inhoud te geven. Op vrijwillige basis zetten wij ons in voor de belangen van de arme naaste in de werkgebieden van Woord en Daad. Dit doen we door:

  • Het creëren van betrokkenheid voor ons project vanuit bestaande en mogelijk nieuwe netwerken
  • Fondsen werven en activiteiten ontplooien voor ons project, zoals het organiseren van een borrel of thema-avond of het uitnodigen van een spreker

Doe mee, en word lid van RegioOndernemers Merwede. Want: met elkaar krijgen we meer voor elkaar! Mail ons voor suggesties en creatieve ideeën en houd onze site in de gaten voor onze activiteiten.

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.