Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Opleiden met perspectief

RegioOndernemers Midden-Holland steunt Vakonderwijs in Oeganda. In één van de armste regio’s van Oeganda, Karamoja leeft bijna 75% van de inwoners onder de armoedegrens en slechts 25% van de volwassenen kan lezen en schrijven. Jongeren groeien op in deze kwetsbare omgeving. Zij willen aan het werk. Een toekomst opbouwen. Maar banen zijn er nauwelijks.

Samen met partnerorganisatie ADP ondersteunt Woord en Daad jongeren om in de fragiele economie een inkomen te verdienen. Dit doen we door jongeren vakonderwijs te bieden. Na het afronden krijgen jongeren een erkend certificaat, waardoor ze in aanmerking komen voor overheidssubsidies voor het starten van een eigen bedrijf. Dat biedt hen kansen om verder te groeien.

 

RegioOndernemers Midden-Holland

Als RegioOndernemers Midden-Holland zetten wij ons in de regio Bodegraven in voor kleinschalige en heel gerichte projecten van Woord en Daad.

Als ondernemer raakt u nauw betrokken bij de ins en outs van ons project. Samen met Woord en Daad doen we dit vanuit christelijk perspectief. Leden ontvangen regelmatig informatie over de voortgang. Zo bent u ervan verzekerd dat uw financiële bijdrage geheel ten goede komt aan het project.

Enthousiast geworden? Word ook lid van RegioOndernemers Midden-Holland.

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.