Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Duurzame Visserij op Sri Lanka

RegioOndernemers Twente steunt Duurzame Visserij op Sri Lanka. Voor de kleine vissers in Sri Lanka is het steeds lastiger om voldoende vis te vangen door overbevissing en illegale visserij. Daardoor is het steeds lastiger om in hun levensonderhoud te voorzien. Woord en Daad steunt de vissers bij het opbouwen van een duurzame keten en biedt innovatieve oplossingen om hun inkomen te vergroten.

  • 300 kwekerijen voor zeekomkommers en 150 kwekerijen voor zeewier gestart
  • 14 coöperaties worden versterkt
  • 500 vissers krijgen marktinformatie via een app

RegioOndernemers Twente

RegioOndernemers Twente stelt ondernemers uit de regio in de gelegenheid om de christelijke opdracht tot barmhartigheid inhoud te geven. Op vrijwillige basis zetten wij ons in voor de arme naaste door fondsen te werven op regionaal niveau en werken we aan bewustwording. Daarnaast willen we ondernemers met elkaar in contact brengen.

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.