Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Profiteren van elke druppel water in Benin

RegioOndernemers Urk steunt Drops4Crops Benin. In Benin, een land in de droge Sahel regio, wordt het weer steeds onvoorspelbaarder. Lange periodes van droogte worden afgewisseld door felle regenbuien. Dit heeft gevolgen voor een groot deel van de bevolking die in de landbouw werkt.

Het hoofddoel is om goed watermanagement te implementeren en efficiënt watergebruik te stimuleren. Dit doen we door boeren te trainen, het beschikbaar stellen van een nieuwe infrastructuur en boeren toegang te geven tot een geïntegreerd servicepakket van land, krediet, water en innovatie irrigatietechnieken. Zo hebben boeren het hele jaar voldoende water beschikbaar voor de voedselproductie.

RegioOndernemers Urk

Regio Ondernemers Urk is een initiatief van ondernemers uit Urk die zich samen sterk maken voor kleinschalige en heel gerichte projecten van Woord en Daad.

Als lid van de RO raakt u als ondernemer nauw betrokken bij de ins en outs van een project. In samenwerking met Woord en Daad geven we het leven van onze verre naaste toekomst. U wordt regelmatig geïnformeerd over de voortgang van ons project. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw financiële bijdrage geheel ten goede komt aan het project waaraan u uw medewerking wilt verlenen. Wij bestaan uitsluitend uit ondernemers die op vrijwillige basis in het initiatief participeren.

Zie ook onze website www.regioondernemersurk.nl

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)
Instemming nieuwsbrief voor ondernemers (optioneel)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.