Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

In actie tegen kindslavernij Haïti

Wij geven graag op eigen wijze invulling aan de ontwikkelingssamenwerking van Woord en Daad waarbij het project om kindslavernij in Haïti tegen te gaan centraal staat.

Kindslavernij is een grote uitdaging in Haïti. Om geld te verdienen, gaan de zogenoemde Restaveks aan het werk als huisslaaf bij een ander gezin. Een schrijnend systeem wat doorbroken moet worden! Als RO steunen we dit project. Regelmatig horen we mooie verhalen van kindslaven die nu onderwijs volgen en worden herenigd met hun eigen familie. Ook gebeuren er veel activiteiten rondom bewustwording, bijvoorbeeld via radioprogramma’s, social media en trainingen. Regelmatig ontvangen wij rapportages, waardoor wij dit project volgen en weten dat iedere euro goed terechtkomt.

Bekijk de video

RegioOndernemers Zeeland

RegioOndernemers Zeeland bestaat uit Zeeuwse ondernemers die zich realiseren dat ondernemen niet ophoudt bij een goed resultaat. Wij zijn zeer actief met onder andere bedrijfsbezoeken, wijnproeverijen, veilingen etc. Kom geregeld terug voor een overzicht van onze activiteiten en wervingsacties en word lid.

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.