Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Vezels voor de toekomst

RegioOndernemers Barneveld steunt Vezels voor de Toekomst op de Filipijnen. Kleinschalige abacaboeren leren hun oogst en kwaliteit optimaliseren en kunnen de natuurlijke vezels die ze produceren voor een goede prijs verkopen. Daardoor veranderen niet alleen de levens van de boeren, maar ook die van hun gezinnen en de hele gemeenschap.

RegioOndernemers Barnveld

We ondernemen samen door:

Fondsen werven

  • Geld inzamelen voor ondersteuning van ons project op de Filipijnen door verschillende activiteiten
  • Uw contributie als lid is al goud waard voor onze naasten ver weg! Vanuit Woord en Daad worden we op de hoogte gehouden over de stand van zaken van het project.

Netwerken

  • Jaarlijks twee bijeenkomsten bij één van de ondernemers
  • Diverse activiteiten waarbij Woord en daad gecombineerd worden

Bezinnen

  • Bij onderlinge ontmoetingen worden externe sprekers uitgenodigd voor een praktische belichting: Hoe staan wij als christelijke ondernemers in de samenleving? Een goed aanknopingspunt om zo onze vraagstukken en dilemma’s met elkaar te bespreken.

Zie ook onze website: www.regioondernemersbarneveld.nl

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)
Instemming nieuwsbrief voor ondernemers (optioneel)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.