Er is er één jarig....

Hoera! Is het kind dat u steunt bijna jarig? Verras hem of haar met een verjaardagsfeestje. Met uw gift aan het Verjaardagsfonds zorgt de partnerorganisatie ervoor dat het kind de verjaardag op school viert. In elke land en per partnerorganisatie is de invulling van de verjaardagsviering verschillend. Maar één ding is zeker: ze maken er een echt feestje van!

Een verjaardagsfeestje voor ieder kind

We houden een budget aan van € 5,- per kind. Geeft u meer, dan zorgt u ervoor dat ook de verjaardag van andere kinderen uit de klas gevierd kan worden! Daarom zijn we erg blij met uw extra gift, dank!

Geef een verjaardagsgift

Verras het kind dat u sponsort

met een verjaardagsfeestje!

Ja, ik wil doneren
Persoonlijke informatie Voornaam bent een waarde uit de blacklist ("oma", "opa", "oom", ""ome", "tante", "vader", "moeder", "mama", "papa", "mamma", ""ouders", "grootouders", "fam.", "fam", "familie", "meneer", ""mevrouw", "heit", "mem", "pake", "beppe") Voornaam bevat meer dan twee woorden E-mailadres is niet geldig Telefoonnummer is niet geldig Postcode is niet geldig IBAN is niet geldig
Mede mogelijk gemaakt door impactID

Pakket voor familie sponsorkind

€ 25,-

Wilt u de familie van het kind dat u steunt een extra gift geven? Dat kan! Met een gift van € 25,- stelt onze partnerorganisatie een pakket samen dat de familie goed kan gebruiken. De inhoud van het pakket verschilt per land en context.

Doneren via MijnWoordenDaad

Geef uw gift

Gift of Support & Gift of Love

Met de Gift of Support steunt u de verbetering en uitbreiding van het onderwijsprogramma. Met de Gift of Love geeft u een kind een kerstcadeau.

Verras uw sponsorkind met een brief

Gift voor de leer- en leefomgeving

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via sponsoreenkind@woordendaad.nl

Jaco Ottevanger Programmaleider Onderwijs