Bij ons kunt u Woord en Daad-postzegels kopen. Verder organiseren we een zangavond. Zie voor onze activiteiten de rubriek ‘Agenda’.

Tip: wilt u ons gratis steunen? Klik dan op ‘Toon meer’!

Via SponsorKliks kunt u met uw online aankoop Woord en Daad Gorinchem steunen. Het kost u niets extra’s! Bestel bijvoorbeeld bij Bol.com, Coolblue, HEMA of Thuisbezorgd. Voor vakanties kunt u o.a. terecht bij Corendon en Expedia, en Trip geeft u een laagsteprijsgarantie op hotelkamers.

Er zijn stichtingen en verenigingen die maandelijks honderd(en) euro’s erbij krijgen. Dat is bij ons natuurlijk ook welkom! Doet u mee? Klik op de link en kies voor ‘Woord en Daad Gorinchem’. Alvast bedankt!

Klik hier om naar de website van Sponsorkliks te gaan

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

C.J. Ruissen
Adres: Oosterhof 5, 4194 AP Meteren
Telefoon: 06 - 36 58 58 55
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
A.G. Zondag
Adres: Van Borsselelaan 1, 4191 AM Geldermalsen
Telefoon: (0345) 57 69 67
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Geldermalsen

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad