Wij zetten ons als vrijwilligers in voor het werk van Woord en Daad, onder andere via de verkoop van koffie, thee en postzegels.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

J. de Groot
Adres: Leeuwerik 3, 8281 GT Genemuiden
Hier verkrijgbaar:
Postzegels

Koffie

vanaf € 7,29

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Bestel uw koffie bij Woord en Daad!

De Pieperhoeve
Adres: Slaperdijkweg 1, 8281 PL Genemuiden
Telefoon: (038) 337 66 82
Hier verkrijgbaar:
Koffie Thee

Thee

vanaf € 3,95

Samen met PuriTea stelde Woord en Daad verschillende soorten smakelijke thee samen.

De Pieperhoeve
Adres: Slaperdijkweg 1, 8281 PL Genemuiden
Telefoon: (038) 337 66 82
Hier verkrijgbaar:
Koffie Thee
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

WaterTime Oeganda

Water is cruciaal; om te drinken, in het dagelijks leven, voor de landbouw. Maar op het platteland van Oeganda is 50% van de waterpompen buiten werking. Mensen moeten daardoor lange afstanden afleggen met hun jerrycans. Of ze lopen het risico om ziek te worden door het drinken van vervuild water dat wel dichtbij te vinden is.

Woord en Daad werkt daarom in dit project aan betrouwbare watervoorziening in dorpen. Dit doen we door WaterTime te introduceren: een nieuw systeem dat goed en tijdig onderhoud mogelijk maakt. Daarnaast biedt dit systeem de mogelijkheid om het aantal waterpunten in een dorp op te schalen. Het uiteindelijke doel is dat zoveel mogelijk mensen dichtbij huis toegang krijgen tot schoon drinkwater. Draagt u bij aan dit mooie project?

Lees meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Genemuiden

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad