Wij zetten ons vrijwillig in voor Woord en Daad, onder andere via de verkoop van postzegels en kaarten. Ook zamelen we oud ijzer in. Met de opbrengst van onze acties steunen we diverse sponsorkinderen.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

N. Muilwijk
Adres: Margrietstraat 2, 2964 CE Groot-Ammers
Hier verkrijgbaar:
Postzegels Wenskaarten

Wenskaarten

Mooie kaarten voor het goede doel!

N. Muilwijk
Adres: Margrietstraat 2, 2964 CE Groot-Ammers
Hier verkrijgbaar:
Postzegels Wenskaarten
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Goed, christelijk onderwijs voor sponsorkinderen

‘Sinds mijn zevende kan ik naar school! Voordat de schooldag begint, hijsen we de vlag op het schoolplein. Daarna gaan we naar onze klas waar we met elkaar bidden. Mijn favoriete vak is Engels,’ vertelt de 13-jarige Christian uit Burkina Faso. Hij is één van de 3.900 kinderen die via het onderwijsprogramma van Woord en Daad, CREDO en AEAD naar school kan.

Lees meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Groot-Ammers

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad