Als vrijwilligersgroep zetten wij ons vrijwillig in voor het werk van Woord en Daad. Hiervoor organiseren wij diverse acties, zoals een vogelexcursie, vlaaienactie voor Vaderdag, kerstkaartenverkoop via school en stroopwafelactie met de jeugdvereniging. Ook verkopen we bakmixen, koffie, postzegels en kaarten.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Koffie

vanaf € 7,29

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Bestel uw koffie bij Woord en Daad!

H.W. Vreekamp
Adres: Van Lyndenlaan 37, 3871 HB Hoevelaken
Hier verkrijgbaar:
Koffie

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

C. Doorneweerd
Adres: De Heerd 26, 3871 RV Hoevelaken
Telefoon: 033 2538303
Hier verkrijgbaar:
Postzegels Wenskaarten

Wenskaarten

Mooie kaarten voor het goede doel!

C. Doorneweerd
Adres: De Heerd 26, 3871 RV Hoevelaken
Telefoon: 033 2538303
Hier verkrijgbaar:
Postzegels Wenskaarten
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Hoevelaken

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad