Wij zetten ons vrijwillig in voor het werk van Woord en Daad. We verkopen mooie en eerlijke producten, waarvan de opbrengst bestemd is voor ons project.

U kunt (h)eerlijk genieten en helpt tegelijk mee in de strijd tegen armoede wereldwijd. Wij bezorgen in de regio Kampen/IJsselmuiden tegen een geringe vergoeding.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Koffie

vanaf € 7,29

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Bestel uw koffie bij Woord en Daad!

A. Naaktgeboren
Adres: Kluisstraat 41, 8271 XE IJsselmuiden
Telefoon: 06-31171544
Hier verkrijgbaar:
Koffie
M.C. Fousert
Adres: Juffrouw Hendrikslaan 23, 8265 TK Kampen
Telefoon: 06 - 57 39 91 24
Hier verkrijgbaar:
Koffie Postzegels

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

J. Koetsier
Adres: Dorpsweg 90, 8271 BP IJsselmuiden
Telefoon:
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
M.C. Fousert
Adres: Juffrouw Hendrikslaan 23, 8265 TK Kampen
Telefoon: 06 - 57 39 91 24
Hier verkrijgbaar:
Koffie Postzegels

FairTrade Koffie

Online bestellen Vanaf € 7,29

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor FairTrade kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Met de aankoop van deze koffie ondersteunt u het ondernemerschap van boeren in onder andere Nicaragua. De koffie is verkrijgbaar in twee varianten (500gr). De prijsstelling van de koffie is gelijk of zelfs nog iets voordeliger dan de reguliere* supermarktprijs van DE koffie. *: peiling maart 2023 (PLUS, AH, Jumbo) We streven ernaar uw bestelling binnen 1 week te verwerken. Ook voor bedrijven!

Direct bestellen!
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Kampen-IJsselmuiden

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad