Wij zetten ons vrijwillig in voor het werk van Woord en Daad. Samen organiseren we een aantal (jaarlijks terugkerende) acties, zoals fietstochten, acties met scholen en ‘happen en stappen’. Ook verkopen we postzegels. 

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

J. van Laar
Adres: Kootwijkerbroek
Telefoon: 06-23147707
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
L. Zevenbergen
Adres: Garderen
Telefoon: 06-45446693
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
H. van Milligen
Adres: Het Drie 30, 3888 KE Uddel
Telefoon: 0577-401620
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
Boekhandel De Schans
Adres: Harderwijkerweg 24, 3888 LR Uddel
Telefoon: 0577 402 210
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
Boekhandel De Boekenkamer
Adres: Wesselseweg 178-2, 3774 RM Kootwijkerbroek
Telefoon: 0342 440 590
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Midden-Veluwe

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad