Als enthousiaste vrijwilligersgroep organiseren we uiteenlopende activiteiten, zoals een collecte, vlaaienactie en de verkoop van kalebassen, kerstkaarten en Woord en Daad-producten.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Koffie

vanaf € 7,29

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Bestel uw koffie bij Woord en Daad!

H. den Boer
Adres: Julianastraat 17, 3862 CS Nijkerk
Telefoon: 06 - 38 41 10 38
Hier verkrijgbaar:
Koffie Thee Postzegels

Thee

vanaf € 3,95

Samen met PuriTea stelde Woord en Daad verschillende soorten smakelijke thee samen.

H. den Boer
Adres: Julianastraat 17, 3862 CS Nijkerk
Telefoon: 06 - 38 41 10 38
Hier verkrijgbaar:
Koffie Thee Postzegels

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

H. den Boer
Adres: Julianastraat 17, 3862 CS Nijkerk
Telefoon: 06 - 38 41 10 38
Hier verkrijgbaar:
Koffie Thee Postzegels
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Nijkerk

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad