Als enthousiaste vrijwilligersgroep zetten wij ons in voor het werk van Woord en Daad. Wij organiseren allerlei activiteiten, zoals een zangavond, winterwandeling, fietstocht en autopuzzeltocht.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

P. Versteeg
Adres: Drieseweg 48, 3881 HD Putten
Telefoon: 0341-352550
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Vitaal Fital Ethiopië

Een woning, kleding of medicijnen? Feyise (42) uit Fital had geen idee hoe ze dat moest betalen, laat staan hoe ze haar dochter naar school kon laten gaan. In alles was ze afhankelijk van de geefbereidheid van een ander. Dankzij de ondersteuning en training van onze lokale partner veranderde haar situatie compleet. Feyise: ‘Ik ben er trots op dat ik nu kan zeggen dat ik het zelf kan.’

Fital is een Ethiopische regio waar mensen in grote armoede leven. Eigenlijk is er continue noodhulp nodig. Ruimte om zorg te dragen voor ouderen en wezen is er niet. Samen met onze partnerorganisaties zet Woord en Daad zich in voor een situatie waarbij er genoeg is voor iedereen: voor de boeren, maar ook voor ouderen en kwetsbare kinderen.

Lees meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Putten

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad