Als vrijwilligersgroep zetten wij ons enthousiast in voor het werk van Woord en Daad. Wij organiseren diverse acties, zoals een jaarlijkse huis-aan-huis-collecte, zangavonden en een stroopwafelactie. Met deze laatste actie worden we ondersteund door de leerlingen van de plaatselijke basisschool. Ook de collecte tijdens de jaarlijkse muziekavond van deze school is bestemd voor Woord en Daad. Verder verkopen wij postzegels en fotokaarten en organiseren we rondleidingen op de Grebbeberg. Naast ons projectdoel steunen we vijf sponsorkinderen.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

T. Brouwer
Adres: Achterbergsestraatweg 45a, 3911 CR Rhenen
Telefoon: 0317-615604 
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
M.M. Duim
Adres: De Dijk 54, 3911 SN Achterberg
Telefoon: 06- 83661099
E-mail: ria@jenrac.nl
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen profiteren van de Awash rivier

Water is leven. Verantwoordelijk gebruik van het water van de Awash, een 1250 kilometer lange rivier in Ethiopië, is dus van groot belang. Het is echter niet eenvoudig om tot goed waterbeheer te komen. Daarom heeft Woord en Daad met zes partijen de handen ineen geslagen om het waterbeheer te verbeteren in het Awash Awash Subbasin, een kwetsbaar gebied waar veel kleine boeren werken. Een pakket aan maatregelen moet leiden tot beter beheer van het rivierwater en ondersteuning voor kwetsbare boeren. Hierbij staan drie pijlers centraal: waterbeschikbaarheid, watertoegang en watergebruik.

Lees meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Rhenen-Achterberg

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad