Als vrijwilligersgroep zetten wij ons enthousiast in voor het werk van Woord en Daad. Hiervoor organiseren we diverse acties, zoals een collecte en een kerstpakkettenactie. Ook verkopen we koffie en postzegels.

Steun ons door de aankoop van onze producten

Postzegels

€ 10,90

Stuur een mooie brief of kaart en steun Woord en Daad! Woord en Daad verkoopt zelfklevende postzegels met het eigen logo erop, voor dezelfde prijs als PostNL.

J. Pasterkamp
Adres: Pieter van Vollenhovenstraat 13, 8322 GJ Urk
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
A. Visscher
Adres: Schelpenhoek 95, 8321 BN Urk
Telefoon: 0527-685869
Hier verkrijgbaar:
Postzegels
B. Baak
Adres: Noorderpalen 84 , 8321 CP Urk
Telefoon: 06-15560251
Hier verkrijgbaar:
Postzegels

Koffie

vanaf € 7,29

Woord en Daad en Kaars Koffie zorgen samen voor kwaliteitskoffie, waar u dagelijks van kunt genieten. Bestel uw koffie bij Woord en Daad!

I. de Boer
Adres: Schelpenhoek 76, 8321 BM Urk
Telefoon: 06 - 22 72 91 28
Hier verkrijgbaar:
Koffie
Vrijwilligers actief tijdens een fietstocht

Vrijwilligers gezocht

Wat zou Woord en Daad zijn zonder vrijwilligers? Al vanaf de beginjaren zijn vrijwilligers binnen regionale groepen actief. Ze organiseren acties, houden verkopingen en collectes, organiseren een concert en nog veel meer! Een helpende hand kunnen ze altijd goed gebruiken. Iets voor u of jou?

Binnen de vrijwilligersgroepen zijn diverse functies mogelijk, zoals voorzitter, penningmeester of socialmedia-expert. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Wilma Schoonderwoerd via vrijwilligers@woordendaad.nl.

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Urk

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad