Op het Calvijn College in Krabbendijke (locatie Kerkpolder) zetten we ons in voor jongeren in Sri Lanka. In dit Aziatische land leven velen in extreme armoede en is goed werk haast niet te vinden. Via het lokale Job Booster project van Woord en Daad ontvangen jongeren training en worden ze begeleid naar werk.

Het gezin van Shangar moest door de lange burgeroorlog vluchten, waardoor hij school niet kon afmaken. En zonder diploma’s is waardig werk vinden heel moeilijk. Door training en coaching via Job Booster heeft Shangar nu alsnog goed werk als timmerman én assistent-uitvoerder. ‘Ik ben iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan mijn training dankbaar. Uw bijdrage helpt mij en jongeren zoals ik om vanuit een moeilijke situatie hoopvol naar de toekomst te kijken.’

Wij komen in actie voor Sri Lanka door het organiseren van een actiedag in de loop van het schooljaar. Daar gaat u/jij nog meer over horen. Via deze pagina kan iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt een gift overmaken. Dat kan eenvoudig via het donatieformulier op deze pagina.

Alvast bedankt voor uw gift!

Ja, ik steun deze actie

Alvast hartelijk bedankt!

Doneren