Op het Calvijn College in Krabbendijke (locatie Kerkpolder) zetten we ons in voor jongeren in Sri Lanka. In dit Aziatische land leven velen in extreme armoede en is goed werk haast niet te vinden. Via het lokale Job Booster project van Woord en Daad ontvangen jongeren training en worden ze begeleid naar werk.

Het gezin van Shangar moest door de lange burgeroorlog vluchten, waardoor hij school niet kon afmaken. En zonder diploma’s is waardig werk vinden heel moeilijk. Door training en coaching via Job Booster heeft Shangar nu alsnog goed werk als timmerman én assistent-uitvoerder. ‘Ik ben iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan mijn training dankbaar. Uw bijdrage helpt mij en jongeren zoals ik om vanuit een moeilijke situatie hoopvol naar de toekomst te kijken.’

Wij kwamen vorig jaar in actie voor Sri Lanka en collecteren dit jaar opnieuw voor het project van Woord en Daad in dit land. Via deze pagina kunt u ons initiatief steunen als u dit een warm hart toedraagt. Dat kan eenvoudig door via de doneerknop op deze pagina een gift over te maken.

Alvast bedankt voor uw steun!

Ja, ik steun deze actie

Alvast hartelijk bedankt!

Doneren