Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Een eerlijke prijs voor eerlijke mais in Burkina Faso

RegioOndernemers Betuwe steunt boeren in Burkina Faso. Voedselzekerheid is hier een grote uitdaging, vanwege mislukte oogsten en een snelgroeiende bevolking. Woord en Daad zet zich met lokale partners in voor een duurzame verandering van de hele voedselketen. Ze trainen boeren, zetten in op samenwerking en versterken de positie van kwetsbare groepen zoals jongeren en vrouwen.

RegioOndernemers Betuwe

In de Betuwe zijn we een ondernemersgroep gestart, die zich in wil zetten voor het werk van Woord en Daad.

Als Regio Ondernemers uit de Betuwe zetten we ons in om fondsen te werven voor een goed doel. Dat doen we niet zomaar. Wat we gemeen hebben is onze christelijke levensovertuiging. Naastenliefde komt tot uiting in maatschappelijk betrokken ondernemen.

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)
Instemming nieuwsbrief voor ondernemers (optioneel)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.