Als ondernemer betrokken bij Woord en Daad

Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en alle mensen zijn gelijkwaardig. Daarom worden we gedreven om Gods liefde en barmhartigheid door te geven en te weerspiegelen aan onze naasten ver weg.

Als ondernemer kunt u bijdragen aan deze missie. Verspreid door heel het land sluiten ondernemers zich aan bij een lokale RegioOnderneming. Het lidmaatschapsgeld dat zij betalen, komt ten goede aan een project van Woord en Daad. Zo worden krachten gebundeld om met elkaar hét verschil te maken voor onze naasten ver weg.

Een eerlijke prijs voor eerlijke mais in Burkina Faso

RegioOndernemers Ede / Veenendaal steunt boeren in Burkina Faso. Voedselzekerheid is hier een grote uitdaging, vanwege mislukte oogsten en een snelgroeiende bevolking. Woord en Daad zet zich met lokale partners in voor een duurzame verandering van de hele voedselketen. Ze trainen boeren, zetten in op samenwerking en versterken de positie van kwetsbare groepen zoals jongeren en vrouwen.

RegioOndernemers Ede / Veenendaal

RegioOndernemers Ede / Veenendaal bouwen aan een actief netwerk van betrokken ondernemers. Het ondersteunen van boeren in het noorden van Burkina Faso is onze drive. Daarbij werken we actief aan bewustwording van mogelijkheden rondom armoedebestrijding.

Vanuit een gemeenschappelijke, christelijke identiteit gaan wij relaties en netwerken aan en delen het ‘christelijk ondernemer zijn’. We denken samen na over de toepassing van ons christelijk geloof en het tot uiting brengen in ons ondernemerschap. Dit doen we door meerwaarde te creëren via thema’s, presentaties en discussies tijdens onze bijeenkomsten. Bouw met ons mee aan een actief netwerk van betrokken ondernemers!

Ondernemers die betrokken zijn:

Meld u aan als lid van deze RO

Contactpersoon(Vereist)

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.