fbpx

RegioOndernemers Ede/Veenendaal

RegioOndernemers Ede/Veenendaal bouwen aan een actief netwerk van betrokken ondernemers. Het ondersteunen boeren in het Noorden van Burkina Faso is onze drive. Daarbij werken we actief aan bewustwording voor de mogelijkheden van armoedebestrijding.

Vanuit een gemeenschappelijke, christelijke identiteit gaan wij relaties en netwerken aan en delen het ‘christelijk ondernemer zijn’. We denken samen na over de toepassing van ons christelijk geloof en het communiceren ervan in ons ondernemerschap. Dit doen we door meerwaarde te creëren via thema’s, presentaties en discussies tijdens onze bijeenkomsten.

Project

Samen zetten wij ons in voor het boerentrainingprogramma van Woord en Daads partnerorganisatie AEAD in het Noorden van Burkina Faso. De Noordprovincie in Burkina Faso is één van de armste gebieden van het land. Gebrek aan voedsel vormt een belangrijk probleem. Landbouwtechnieken zijn verouderd en passen niet bij de mogelijkheden die de regio biedt. Technologische vooruitgang is nog niet doorgedrongen en de toegang tot krediet is slecht. Daarom heeft partnerorganisatie AEAD een programma zodat boeren getraind worden om de opbrengst van de oogst te verhogen door nieuwe landbouwtechnieken, verbeterd zaaigoed en natuurlijke compost. Daarnaast worden ook kippenboeren getraind om hun opbrengst te verhogen. Om ons project te blijven steunen hebben we uw hulp als lokaal of regionaal ondernemer nodig.

Ondernemers

RegioOndernemers Ede/Veenendaal is opgericht in het voorjaar van 2008 door een vijftal enthousiaste ondernemers uit Ede en Veenendaal. Bouw met ons mee aan een actief netwerk van betrokken ondernemers!

Wilt u ook lid worden van deze RO?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen