Geef ze een TIEN! – voor docenten

GEEF ZE EEN TIEN!

Wereldwijd toffe docenten voor de klas

Als leerkracht weet u het wel: u bent belangrijk voor uw leerlingen. Ze hebben u nodig om nieuwe dingen te leren. In Nederland krijgen leerkrachten de kans om goed les te geven: u volgde een opleiding van goede kwaliteit en kunt gebruikmaken van het juiste lesmateriaal.

Dat willen we ook voor andere leerkrachten! Zet u zich met de klas in voor goede, christelijke docenten wereldwijd?

Over Geef ze een TIEN!

Via de actie Geef ze een TIEN! wordt geld opgehaald om de kwaliteit van het onderwijs wereldwijd te verbeteren. Juffen en meesters in Guatemala ontvangen bijvoorbeeld goede trainingen en voor kinderen in Haïti wordt christelijk lesmateriaal ontwikkeld. Maar echte, blijvende verbetering van de onderwijskwaliteit in een land is alleen mogelijk als we samenwerken met de lokale overheid. Woord en Daad investeert daarom ook in het opbouwen van relaties met de overheid, zodat we nog veel meer leerlingen, docenten en scholen bereiken!

Doet uw klas mee aan de verbetering van het onderwijs in Benin, Burkina Faso, Guatemala, Haïti, Nepal of Sierra Leone?

Kom in actie voor Geef ze een TIEN!

BESTEL ACTIEMATERIAAL

Speciaal voor scholen hebben we gratis actiematerialen ontwikkeld. Bestel bouwplaten, kluskaarten, muntkaarten, organiseer een sponsorloop of vraag onze lessenserie over onderwijs in verschillende landen aan!

VRAAG GASTLES AAN

Geïnteresseerd in een gastles over Geef ze een TIEN!? Eén van onze enthousiaste voorlichters komt graag langs, voor een les die is aangepast op het leerjaar. We nemen mooi materiaal mee!

MEER ACTIETIPS

Inspiratie nodig? Wij hebben alvast wat ideeën op een rij gezet om actie te voeren met uw klas of school. Een goede voorbereiding is het halve werk! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Draag bij aan goed onderwijs!

Kom in actie en geef een gift

Met het opgehaalde geld geeft u leerlingen in Benin, Burkina Faso, Guatemala, Haïti, Nepal en Sierra Leone kans op een hoopvolle toekomst, omdat zij vanuit Bijbels perspectief les krijgen van goede kwaliteit. Dit bereiken we door leerkrachten te trainen, goed lesmateriaal te ontwikkelen, scholen te adviseren en het overheidsbeleid te beïnvloeden. Ons streven? Kwalitatief onderwijs voor elk kind, zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Zo werken we aan duurzame verandering!

In elk land is het INCE-project aangepast aan de lokale context, daarom verschillen de kosten per land. Benieuwd waar uw gift voor Geef ze een TIEN! concreet aan wordt besteed? Bekijk dan hieronder de verschillende projecten.

Waar werken we?

Klik op de landen en lees hoe we in elk land het onderwijssysteem verbeteren.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring