fbpx

Comité Betuwe-Midden

Met tien comitéleden uit diverse gemeenten zet comité Betuwe-Midden zich enthousiast in voor het werven van fondsen voor armoedebestrijding en steunen we het werk van Woord en Daad.

VoorzitterDhr. J. van Tilborg
SecretarisDhr. Alexander van Kleij
PenningmeesterMevr. T. Hoogstraten
E-mailadresavkleij@hotmail.nl

Daarvoor organiseren we diverse activiteiten, zoals een fruitplukdag, verkopingen, een krentenbroodactie, stroopwafelverkoop en huis-aan-huiscollectes. De opbrengsten zijn bestemd voor het project ‘Cashew: de noot aan de man’.

Relatief nieuw is onze kringloop- en cadeauwinkel ‘Daadje en Co’ in Ochten. Hier kunt u terecht voor tweedehands artikelen, streekproducten, (zelfgemaakte) cadeauartikelen, kaarten, eerlijke koffie, chocola, koeken en cashewnoten. Kom gezellig langs om te snuffelen en schuif aan onze koffietafel!

Waar

Ons werkgebied omvat de dorpen Opheusden, Kesteren, Dodewaard, Andelst, Zetten, Lienden, Randwijk, Ochten, Echteld en IJzendoorn. Wilt u weten wie er in uw plaats activiteiten voor ons comité organiseert, neem dan contact met ons op. Verschillende dorpen kunnen versterking gebruiken; meld u aan als vrijwilliger!

Contactpersoon PR en webbeheerder: Mevr. Harmke Boon.

Laatste nieuws

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen