fbpx

Comité Ermelo

Al meer dan 30 jaar steunen wij als leden van comité Ermelo het werk van Woord en Daad in ontwikkelingslanden. Op deze wijze willen wij ons inzetten voor onze arme medemens.

Secretaris Mevr. B.M.C.C. Klaassen
Willem de Zwijgerlaan 7
3851 TE Ermelo M: 06-10381970
Penningmeester Dhr. P. Klaassen M: 06-45667822
E-mailadres brigittaklaassen@solcon.nl

Met de leden van ons comité zetten wij ons door middel van allerlei activiteiten in voor het werk van Woord en Daad. Daarbij zetten we ons in voor het project 'Water- en sanitatieproject Bangladesh'.

Op ons comité-adres kunt u Woord en Daad-postzegels nr. 1 en Woord en Daad-koffie kopen. Op dit adres kunt u tevens uw postzegels, spaarzegels en oude ansichtkaarten inleveren. Verder organiseren we o.a. muziek- en zangavonden, huis-aan-huis collectes en zijn we aanwezig op diverse markten. Zie voor onze activiteiten de rubrieken 'Nieuws' en 'Agenda'.

De diverse soorten (wens)kaarten en ook de postzegels nr. 1 zijn te verkrijgen op het volgende adres:

Mevrouw (Gerdien) Versteeg
Kanoweg 132
3851 DG Ermelo

Graag vóór uw bezoek een telefoontje: M: 06-15416091

Woord en Daad-postzegels en Woord en Daad-koffie zijn tevens te koop bij:          Christelijke Boekwinkel Evita, Molenaarsplein 28, tegenover de molen, Ermelo

Alleen met uw hulp kunnen wij ons werk voortzetten. Bezoek onze activiteiten, help mee met collecteren en/of word lid van ons comité! Opgave of vragen om inlichtingen, via het secretariaat.

Laatste nieuws

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen