Waardig werk voor imker Jennifer, een eerlijke waterverdeling voor boeren als Abilu en toegang tot een vakopleiding voor Riadul. Daarvoor gaan we bij Woord en Daad een extra mijl. Waarom? Omdat we wereldwijd van Gods liefde en barmhartigheid willen delen. Juist met de allerarmsten.

Als lid van partnerplan:

  • Draagt u wereldwijd bij aan onze projecten voor blijvende veranderen van mensen in armoede.
  • Doneert u vanaf € 5,- per maand.
  • Wij vertellen u over de impact van uw bijdrage via onze partnerupdates en via onze magazine Werelddelen.
Als iemand honger heeft, dan geef je geen vis, maar een hengel. Dat typeert voor mij de aanpak van Woord en Daad. Praktische hulp vanuit een christelijk kader.
Mw. Blom Partner sinds juni 2012

Hoe werkt het?

Met uw maandelijkse gift draagt u bij aan blijvende verandering voor mensen in armoede. U wordt onderdeel van een wereldwijd netwerk van betrokken partners. Vanuit Bijbels perspectief richten we ons op de allerarmsten. Juist naar hen zien we om!

Hoe wordt mijn bijdrage besteed?

Ieder jaar kiezen we circa 10 projecten waar uw bijdrage op dat moment het hardst nodig is. In de tweejaarlijkse partnerupdate vertellen we u wat we dankzij uw bijdrage kunnen betekenen.

Maandelijks financierden we vanuit bijdrages van onze partners bijvoorbeeld:

  • Voor 10,- een training voor boeren. Boeren vergroten vervolgens hun opbrengst, waardoor ze het schoolgeld voor hun kinderen kunnen betalen.
  • Voor 25,- arbeidsbemiddeling voor een jongere als Riadul, zodat hij een passende baan vindt en zijn familie kan onderhouden.
  • Voor 60,- een bijenkast voor twee imkers zoals Jennifer, zodat ze na hun training zelf bijen kunnen houden.
Meld u aan!
3662
partners
13
projecten
12
landen

Uw steun maakt verschil in levens wereldwijd

Jennifer Abalo uit Oeganda is door een ziekte al jaren blind. Staat ze daardoor langs de zijlijn? Nee, Jennifer is volwaardig onderdeel van de maatschappij. Via ons honingproject in Oeganda is haar leven blijvend veranderd.

Door goed te luisteren en met hulp van haar oom houdt Jennifer nu bijen. Ze vertelt: ‘Dankzij de bijen kan ik eten en ben ik de vrouw geworden die je nu ziet. Ik heb vrede met wie ik ben en word gerespecteerd in onze gemeenschap.’

Meld u aan als partner via onderstaand formulier

Woord en Daad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Zie onze privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.