Werelddag ‘Amazing Grace’
D.V. za 22 april 2023

Kom jij ook naar de Woord en Daad Werelddag? Het belooft een mooie dag te worden voor jong en oud. Lees hier alvast wat je op deze dag allemaal kunt beleven!

Tienerprogramma

Zit je op de middelbare school? Dan ben je ‘s avonds van 19.00-21.30 uur welkom bij ons tienerprogramma! Het belooft een gave avond te worden waarop voormalig sponsorkind Aura uit Guatemala live haar verhaal deelt. Hoe is het om in een gewelddadige buurt op te groeien? Hoe heeft het sponsorprogramma haar leven veranderd en wat betekent haar geloof in God voor haar? Daarnaast kun je meedoen met toffe escaperoom spellen, zie je prachtig videomateriaal van over de hele wereld en kun je zelf je vragen stellen aan onze internationale gasten. Dit programma wil je niet missen!

Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in met je vrienden of vriendinnen! We zien er naar uit om deze avond met jou te beleven!

Team Jongeren – Gerwin en Tim

Kinderprogramma (onder- en bovenbouw)

Tijdens het hoofdprogramma in de middag is er parallel een kinderprogramma met als thema ‘Fiësta!’ We zijn dankbaar voor 50 jaar Woord en Daad, maar denken daarbij tegelijkertijd aan al die mensen en kinderen wereldwijd die een steuntje in de rug nog hard kunnen gebruiken. De onderbouw (groep 1-4)  en bovenbouw (groep 5-8) hebben hun eigen programma dat bij hun leeftijd past. Voor beide groepen is er plaats voor 125 kinderen, 250 in totaal. Vol is vol, dus geef uw kind(eren) snel op!

Het programma is lekker afwisselend: we gaan samen zingen, doen een leuke jubileumactiviteit, we gaan knutselen én we ontmoeten gasten uit de landen waar Woord en Daad werkt. U kunt uw kind(eren) vanaf 13.10 uur naar het kinderprogramma brengen. Houd rekening met een wachttijd. Breng uw kinderen dus op tijd weg, zodat u de start van het hoofdprogramma niet mist. Wilt u hen na afloop van het hoofdprogramma graag z.s.m. ophalen?

Wij hebben er al erg veel zin in en kijken uit naar een mooi live kinderprogramma. Hopelijk uw kind(eren) ook!

Team Kinderen – Ineke, Willemien, Janneke

Meld u aan voor het avondprogramma

Voor de kleintjes

We bieden dit jaar geen crèche aan gedurende het programma. ‘s Middags kunnen kinderen vanaf 4 jaar het kinderprogramma volgen. Jongere kinderen die meekomen naar het hoofdprogramma kunnen bij (één van) de ouders op schoot. De zaal waar het hoofdprogramma plaatsvindt is helaas niet toegankelijk voor kinderwagens. Hebben kinderen een eigen zitplaats nodig, dan moet het kind een eigen ticket hebben.

Alvast aan de slag

Kleur het vlaggetje, schrijf je naam, adres en leeftijd op de achterkant en lever hem in op de Woord en Daad Werelddag. Wie weet win jij een prijsje!

De vlaggen worden overhandigd aan onze partners en zij nemen ze mee naar de scholen in de landen waar Woord en Daad werkt. Klik op de afbeelding om de vlag te downloaden.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring