Als vrijwilligers zetten we ons met diverse acties in voor Woord en Daad.

Gezocht: vrijwilliger Acties & PR en communicatie

Woon je in (de buurt van) Ede en wil jij je inzetten voor duurzame verandering voor mensen in armoede? Lees dan snel verder, want we hebben twee mooie vacatures!

  • Acties

Heb je affiniteit met het organiseren van activiteiten? Wij zoeken een vrijwilliger die activiteiten wil verzinnen en coördineren om daarmee het werk van Woord en Daad onder de aandacht te brengen en er de benodigde financiële middelen voor op te halen. Je neemt hiervoor initiatief en doet de uitvoering samen met de andere leden van de vrijwilligersgroep.

  • PR en communicatie

Heb je affiniteit met PR en communicatie? Wij zoeken een vrijwilliger die de activiteiten van onze vrijwilligersgroep onder de aandacht wil brengen van een breed publiek. Het gaat bijvoorbeeld om het bijhouden van sociale media, het schrijven van mails, het maken van flyers en het regelmatig informeren van de achterban van Woord en Daad in Ede.

Enthousiast? Stuur voor meer informatie een bericht naar woordendaadede@outlook.com!

Samen tegen kindslavernij

Wereldwijd zitten miljoenen kinderen gevangen in een systeem van moderne slavernij. Een combinatie van armoede, familieproblemen en ontoereikende wetgeving maakt dat veel kinderen in een situatie van uitbuiting terechtkomen. Kinderuitbuiting komt in allerlei vormen voor. Zo deed Aberham (8) uit Ethiopië zwaar werk op straat. De Filipijnse Mayette (15) kreeg te maken met online misbruik. En Léa (12) uit Tsjaad moest werken als huisslaaf.

Woord en Daad werkt samen met lokale partners aan de bevrijding van kindslaven. In een christelijk opvanghuis bieden we onderdak, onderwijs en de nodige begeleiding. Waar mogelijk werken we toe naar familiehereniging en terugkeer in de maatschappij. Ook schenken we aandacht aan preventie: we steunen de armste gezinnen financieel, brengen kinderuitbuiting bij gemeenschappen onder de aandacht en zoeken samenwerking met de overheid om tot betere kinderbescherming te komen.

Ontdek meer

Steun het werk van vrijwilligersgroep Ede

Ontdek wat u kunt doen voor Woord en Daad